onsdag den 1. maj 2013

Update på bogudfordringerne - April

Så er maj startet og igen får I en lille update på, hvordan det går med mine udfordringer:
 • Jeg har nået 2 bøger fra Hr. Kærestes liste og 1 fra BedsteVeninden.
 • Jeg har fået læst 17 bøger i april måned..
 • .. heraf går kun 2 af dem ind under aprils tema: Enkeltstående...
 • ...og 2 af dem var 2013 Debut Author.
 • Til gengæld fik jeg læst ikke mindre end 5 anmeldereksemplarer!
 • Jeg synes selv, jeg har været ret god til at få anmeldt bøger i april måned og har da også kun 3 påbegyndte anmeldelser lige nu. 
 • Månedens bedste bog er enten If he had been with me (som endnu ikke er anmeldt, men som er fantastisk) eller The Eternity Cure, der bliver anmeldt i morgen.
 • De dårligste var The Casual Vacancy og Et sted i nærheden. 
Denne måneds tema er 'Mandlig hovedperson' og selvom jeg har virkelig mange indenfor netop det emne, er jeg bange for at jeg ikke får tid til at læse særlig mange af dem. Jeg har nemlig en del anmeldereksemplarer til at ligge, der skal anmeldes i maj og desuden forsvinder maj i eksamener og konfirmationer.

Hvordan er jeres april gået rent bogmæssigt? :)

6 kommentarer:

 1. Forfærdelig april på bogfronten! Øv..

  SvarSlet
 2. Jeg er stadig virkelig imponeret over, hvor mange bøger du har læst! Godt nok kommer jeg også et godt stykke deropad, men pt. forsøger jeg faktisk at læse mindre - eller i hvert fald at vælge nogle tykkere bøger, for jeg er håbløs bagud mht. at skrive anmeldelser i forhold til hvor mange bøger, jeg rent faktisk har læst :-O

  Oh well. Heldigvis har jeg et par rigtige 'bassebøger' liggende, så dem går jeg nok i gang med, når jeg har fået læst de sidste to biblioteksbøger ;-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg får snart Kragernes Rige af George R.R. Martin ind af døren - det kommer nok også til at sætte mit tempo lidt ned ;) Og desuden er er maj stopfyldt med eksamener, desværre, så jeg får nok ikke læst så meget.

   Slet
 3. Sikke mange bøger, du har læst i april. Bliver helt misundelig. Jeg vil så gerne læse, men der er så meget andet jeg skal læse til mit studie (eksamener! T_T) at jeg ikke har tid til det.

  Desuden et lille svar på din anmodning om at stjæle min konkurrenceidé: det gør du bare. Det er (nok) den fedeste måde at holde konkurrence på. Alle bliver glade og tilfredse. :) Hvornår fylder din blog år?

  SvarSlet
  Svar
  1. Min maj måned kommer også til at skal gå med eksamener, så er spændt på, hvor meget jeg får læst. Men så har vi jo heldigvis snart sommerferie :D

   Ja, jeg synes den er en fantastisk fed idé og mange tak :D Min blog fyldt vist år d. 11/2 - ups. Men jeg har fødselsdag i slutningen af juli, så der har jeg planer om at holde en ordentlig konkurrence :)

   Slet