tirsdag den 27. september 2016

#Bogbloggertræf16

I har garanteret ikke lagt mærke til det, men i weekenden var der igen Bogbloggertræf i Aalborg, arrangeret af de dygtige damer; Michelle, Simone og Irene. Ikke mindre end 50 mennesker var vi samlet i en stor blanding af bloggere og forfattere. Der blev spist, der blev snakket, der blev diskuteret og der blev hygget. Hvis I vil se flere fornøjeligheder end her, så søg på #bogbloggertræf16 på enten Twitter eller Instagram!


Som sædvanligt startede festlighederne kl. 12, hvor vi fik lov til at komme ind i det allerhelligste og se de fint pyntede borde og finde vores pladser. Ved hvert bord sad desuden en forfatter (ved mit bord var det Marie-Louise Rønning! Andre borde havde fornøjelsen af Nick Clausen, Pernille Vørs og Nanna Foss). Vi fik lidt at spise og fik så lov til at åbne de indpakkede bøger, der lå midt på bordene og fristede os! Det viste sig at være Ravnenes hvisken og kort efter kom Malene Sølvsten (der er forfatter til bogen) og fortalte en masse om sig selv, processen bag at få udgivet bogen og hvad hun ellers har planlagt. Hun var virkelig interessant at lytte til og virkelig sød. Hun signerede desuden vores bøger, hvilket så absolut giver pluspoint!


Efterfølgende var der konkurrencer og bookiebags, der bragte glæde hele vejen rundt. De fire førstnævnte forfattere signerede bøger og der var 'fri snak', hvor vi kom lidt rundt og fik hilst på andre end dem, man sad til bord med. Så var det kagetid (og sikke en kage!) og det var virkelig sjovt at se hvordan stort set alle bloggere sprang op med kameraer og fik taget billeder. Imens vi blev pacificeret med lækker kage, fortalte Mie Møller Nielsen om sit arbejde som oversætter og redaktør hos Dreamlitt. Det er hende, der har oversat Stålhjerte og Ildkamp og det var spændende at høre hende fortælle om spekulationerne hun gør sig imens og generelt om oversætterjobbet.


Slutteligt var der igen lidt konkurrencer, en god omgang debat om livet som blogger og hvad der hører sig til og endnu en bookiebag. Så var dagen slut og jeg var godt brugt! Der var en ordentlig stabel bøger, jeg igen i år kunne slæbe med hjem.


Jeg fik desuden tillusket mig tre af de fine bogmærket som Frk. Litteratur delte ud af. Jeg elsker når andre er kreative, for det er virkelig noget, jeg ikke selv er!

Tusind tak til de søde arrangører for at gøre dagen helt perfekt og stort tak til alle de fantastiske forfattere, forlag og sponsorerne generelt:
Bog & Idé AalborgDreamlittForlaget FacetGads ForlagGyldendalJentasLindhardt&RinghofNicole Boyle RødtnesPlusbogPolitikens ForlagRosinante&coStorytelTurbineTellerupDansk BibelselskabLotte PetriMarie-Louise RønningNick ClausenPernille Vørs, og Evas kagerier.

4 kommentarer:

 1. Jeg missede helt, at Frk. Litteratur havde bogmærker med. Men hvor var det en fin idé :D Jeg er glad for, du havde en god dag :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det var virkelig fantastisk sødt af hende :)

   Slet
 2. Tak for en skøn dag, søde Sabina! Altid en fornøjelse at se dig <3

  SvarSlet
  Svar
  1. I lige måde, Sødeste Rikke. Altid dejligt at møde dit overskud og dit glade sind :D

   Slet