søndag den 12. februar 2012

"Den glemte have" - Kate Morton

Titel: Den glemte have
Forfatter: Kate Morten
Serie:

Forlag: Cicero
Sider: 523
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 4/5I 1913 står en lille pige helt alene på kajen i Maryborough, Australien. Med sig har pigen en kuffert indeholdende en eventyrsamling af Eliza Makepeace. Havnefogeden tager den lille pige med hjem og da ingen melder hende savnet, beholder han og hans kone pigen og kalder hende Nell. På sin 21-års fødselsdag får Nell sandheden om familien af vide og det sætter gang i en søgen efter sin biologiske familie.
Efter Nells død opdager hendes barnebarn Cassandra til sin overraskelse at hun har arvet et gammelt faldefærdigt hus i Cornwall. Hun tager dertil for at få svar på alle sine spørgsmål om sin bedstemor samt sin egen historie.

Bogen er delt i tre; en fra starten af 1900-tallet, der følger Eliza Makepeace, en fra 1975, der følger Nells og en fra 2005, der følger Cassandra.

Jeg kan rigtig godt lide den måde, Kate Morton bygger sine bøger op. Blandingen af tider og personer gør opklaringen af gåden mere spændende. Desuden kan jeg godt lide at man får historien fra flere sider.
Bogen er let læselig og hvis man kan lide bøger med et element af historie, er den fantastik. Jeg er helt sikkert fan af Kate Morton.

2 kommentarer:

 1. Heh, undskyld? >_<
  Det var da trist, du kun ejer en enkelt Tamora Pierce bog. :( Håber du får nogle flere en dag. :D

  Det gør jeg også. xD Skal bare lige tage mig sammen, og få taget nogle billeder.

  Didde
  Bookaholic.dk

  SvarSlet
 2. Ih, mange tak! Det glæder mig, du kan lide den. Og jeg kan da kun sige i lige måde. Gid jeg var ligeså effektiv til at skrive boganmeldelser. Mine de kommer med en del mere mellemrum. :)


  merryreading.blogspot.com

  SvarSlet