søndag den 20. maj 2012

Nyt på hylden #11

Så kom der lidt nyt til hylden, denne gang fra en shoppingtur med SøsterT.


Nightshade #2 af Andrea Cremer
Nightshade #3 af Andrea Cremer
Hex Hall #1 af Rachel Hawkins
Hex Hall #2 af Rachel Hawkins
Magicians Guild af Trudi Canavan
Novice af Trudi Canavan
High Lord af Trudi Canavan

9 kommentarer:

 1. Uhh en lækker bunke bøger - Trudi Canavan er genial (både min forlovede og jeg er ret glade for hendes bøger), og Rachel Hawkins bøgerne er godt nok ikke særligt nyskabende, men de er hyggelige. =)

  SvarSlet
 2. Jeg var helt vild med Hex Hall, synes virkelig de var gode (og hylende morsomme) .. Glæder mig til at høre hvad du synes om dem :P Lækkert med nye bøger altså, godt man snart har fødselsdag! ^^

  SvarSlet
 3. *Mumler noget om at være misundelig på bog-shoppingen*

  SvarSlet
 4. Michelle: Jeg har endnu til gode at læse Trudi Canavan på engelsk, men jeg kunne rigtig godt lide hende på dansk :)
  Skal bare lige igennem en stak biblioteksbøger først (aner ikke, hvorfor jeg bliver ved med at låne bøger, når jeg ejer så mange, jeg ikke har læst)

  Sus: Uuuh, så må vi se om du får en ordentlig stak til din fødselsdag, hvornår er det?

  Eeyorenyk: *Mumler noget tilbage om at være misundelig på et job i en boghandel* ;)

  SvarSlet
 5. Før Wordpress kodede jeg selv og brugte Cutenews til at blogge i, men det var alt for ustabilt og med for mange problemer til at jeg kunne leve med det til sidst. Derfor skiftede jeg over til Wordpress-systemet.

  Du kan sagtens få et dk-domæne, selvom du har blogspot - Så skal du bare købe domænet og få det til at "pege over" på din blotspotadresse. Så vil både din blogspotadresse og dit dk-domæne virke og henvise til den samme side.

  SvarSlet
 6. Jeg kæmper med invitationerne lige nu - jeg havde ellers lavet hele "grund"-invitationen, så der kun manglede at blive klistret tekst i. Min tro var, at det sidste tager da kun et par timer - yeah right - jeg brugte tre timer i går på to invitationer. Suk suk. Oh well, der skal kæmpes invitationer senere i dag, for mit håb er, at få dem ud i denne uge.

  Hold da op hvor han arbejder meget - det kan ikke være sjovt for dig. Men i det mindste må i da få en pæn løn ind i slutningen af måneden, med overarbejdstimer og det hele - hvis man skal se på den positive side. =)

  Jeg sad og så en film i går, med et bryllup (du ved, det helt store kirke-show med kæmpe fest, stor kjole - det hele) og delvist havde jeg en følelse af, at "sådan bør det jo være" og samtidig en "godt det ikke er mig". Hehe. Det er sjovt så fast man bliver på hvordan tingene "burde" være, og så kan folk bare ikke følge, at man måske hellere vil have noget andet.

  Ja, han er sød. Jeg er gået lidt for meget i gør-det-selv-spare-mode med dette bryllup, så selvom han selv er sådan en sparsom type, så sørger han for, at jeg ikke sparer alt for meget. Han siger at 1. jeg vil få stress, og 2. jeg vil sikkert ende med at fortryde, hvis et eller andet vigtigt mangler, fordi det blev sparet væk. Søde søde forlovede.

  Yeps, kan sagtens lægge opskriften på - den er vildt lækker, og super nem. Jeg ELSKER også supper, men det er lidt sjældent jeg får det, for min forlovede syntes ikke 100% om sådan noget stads. Har dog planer om at mishandle ham med et eksperiment her senere på ugen: en ærtesuppe med mint og stegt serranoskinke (jeg elsker at eksperimentere med mad - og suppe er blandt yngligseksperimenterne).

  SvarSlet
 7. Mmmh, lækkert med nye bøger! Jeg har 1'eren i Trudi Canavans troldmandsserie, men har aldrig fået læst den færdig. Må se, hvad du synes om den, og så kunne det være, at jeg skulle gå i gang med den igen. :)

  SvarSlet
 8. Eeyorenyk: Det vidste jeg slet ikke, tak :) Det må jeg lige have kigget på..

  Michelle: Glæder mig rigtig meget til at se, hvordan dine invitationer ser ud, for de kan ikke være andet end smukke med al den tid, du har smidt i dem :)
  Han får ingen overarbejdstillæg, desværre, men det er stadig en ret pæn løn :) Og penge kan man jo altid bruge hehe..

  Har det på præcis samme måde når jeg ser sådanne film. For jeg elsker kjolerne, pynten og romantikken. Men jeg synes det er alt for besværligt og desuden ligner jeg en kæmpe candyfloss i det fleste af sådan nogle kjoler haha

  Ih, ham har du altså været heldig med. :) Han lyder som lige den perfekte til dig, sådan til at "styre dig" hehe.

  Åh det lyder som en lækker suppe, den med mint! Jeg elsker også suppe (mad generelt haha) men det fungere bare bedst hvis jeg har en opskrift at tage udgangspunkt i, ellers er jeg på helt bar bund ;)

  Katja: Nye bøger kan man altid bruge, selvom det har taget voldsomt overhånd på det sidste for mig hehe ;)

  SvarSlet
 9. Haha, jeg kender det vist godt... x) Men, nå ja, du får så til gengæld læst dine i et tempo, som vil noget. Det kan jeg vist ikke ligefrem prale af.
  Og tusind tak! :)

  SvarSlet