tirsdag den 22. maj 2012

Top 10 Tirsdag #12


I denne uge er temaet "Blogs, man følger, der ikke omhandler bøger". Det var sværere end jeg lige regnede med. Jeg følger virkelig mange blogs, men de fleste indlæg springer jeg let hen over, medmindre der står noget, der fanger mig. De fleste blogs har spændende indlæg en gang imellem :)
Min liste er som følger, i vilkårlig rækkefølge:

1. MissMuffin - Fyldt med lækre opskrifter på især salater og brød. Flotte billeder og hyggelig tekst.

2. Klidmoster - Rigtige hyggelige madprojekter og tonsvis af opskrifter på is. Lækre billeder og virkelig flot layout.

3. Styled Out Way - Jeg er ikke som sådan tøj-interesseret, men jeg synes, pigerne fra bloggen virker søde og deres indlæg er rigtig spændende. Desuden er jeg vildt misundelig på Betinas stil og ville elske at kunne gå i det tøj, hun så selvsikkert kan bære.

4. HverdagsNadia - Sjove tegninger om Nadia som gravhund. Åbent, nede på jorden og et frisk indput på en træls dag.

5. Superheltemor - Sjove fortællinger om en Superheltemor, Ninjaman og deres fire vanvittig sjove børn. Rigtig god læsning.

6. The Pioneer Woman - Lækre opskrifter skrevet med et smil og med fine billeder. Den første udenlandske blog, jeg begyndte at læse.

7. Dagbogsskriverier - En bogblogger, hvis blog jeg elsker, der har oprettet en side om hendes bryllupsforberedelser. Fantastisk, især fordi jeg jo også snart skal giftes og derfor nyder godt af en i samme båd :)

8. Mig og Maj -  En blog om mad og film - to ting, jeg virkelig elsker. Fine billeder og dejlig tekst.

9. Fit for Livin - En blog om sundhed og motion. Ikke ligefrem oplagt for mig, men jeg finder den spændende og inspirerende.

10. Chocolat - Siger titlen ikke alt? Fantasiske opskrifter, lækre billeder og sød tekst. Jeg får den vildeste lyst til chokolade hver gang, jeg er derinde.

3 kommentarer:

 1. Thank you for your list. Chocolate is a site? Oh dear!

  Here's my
  Top Ten List of Sites that Aren't About Books.
  Please stop by!

  SvarSlet
 2. Jeg må tage nogle billeder i morgen, og så lægge dem på her en af dagene. =D
  Jeg håber alle andre vil syntes de er lige så fine, som jeg selv syntes. Griner.

  Oss mig, jeg ville simpelthen ligne en forvokset flødebolle der kom gående - en helt simpel, fin sommerkjole er mere end nok til mig...

  Uha, jeg kan ellers kun anbefale, at man holder sig langt væk fra den suppe - i hvert fald Gordon Ramsays udgave af den - for vi fik én mundfuld, og så ringede vi efter pizza. Puha, det var ikke godt. Det er den første suppe jeg har lavet, som gik galt på den måde. Suk. Oh well, nu skal min forlovede lige have lov at komme sig, og så bliver næste projekt vist nok en spinatsuppe med kokos - spinatsuppe kan man da ikke gå helt galt i byen med (tænker jeg). =)

  SvarSlet
 3. Deb Nance: Yeah, a very tempting site ;)
  Nice list you've got :)

  Michelle: Glæder mig bare helt vildt til at se din kjole :D

  Hmm det var da uheldigt at den var så dårlig, den lød ellers spændende. Men godt pizza kunne redde dagen ;)
  Åh jeg elsker kokos, men har aldrig fået spinatsuppe. Det lyder spændende :)

  SvarSlet