onsdag den 23. maj 2012

Nyt på hylden #12

Amazon har været så søde at sende endnu en pakke til mig. Og nu skal det altså slutte med at bestille bøger. Jeg køber så mange flere end jeg læser og jeg skal jo også have sparet op til vores London-tur:)
Her er hvad jeg var så heldig at få denne gang:


Wizard's First Rule af Terry Goodkind
Balefire af Cate Tiernan
Firelight af Sophie Jordan
Magician af Raymond E. Feist
The Darkest Night af Gena Showalter

4 kommentarer:

 1. Hehe, jo, der er visse ligheder mellem hende på forsiden og Stewart. Hende på forsiden er dog køn, og der er et eller andet ved Stewart som jeg bare ikke syntes om (meget saggy/lukkede øjne, som gøres værre af alt for meget sort make-up) - så i mine øjne er der en kæææmpe forskel der. =D

  Og oh my god, du bliver ved med at få nye bøger (lettere misundelig her). Eich, sikke en lækker omgang igen... Balefire har jeg læst etteren af, og den var nu egentligt okay god (jeg ved egentligt ikke hvorfor jeg ikke kom videre med de andre tre) og OMG en forside. Love it!
  Firelight er even better og Raymond E. Feist er heller ikke værst (har kun læst magician, men min forlovede slugte hele serien).

  Åhh hvor jeg glæder mig til min lille bogpakke kommer hjem - har bestilt to bøger til min debut author challange. =D

  SvarSlet
 2. Den kommer som sagt som en paperback snart, men åhh hvor jeg håber, at de ikke dropper hardback udgaven af denne serie. So pretty, og ja, lyder lige som noget for mig. Min forlovede har læst George R R Martins serie (den som er udkommet i denne serie) og er helt vild med den, men siger at den er lidt voldsom ind imellem, og jeg er altså en sucker for happy endings. Spændende at se om jeg vil kunne lide denne serie eller ej. =D

  SvarSlet
 3. Min mor laver en spinatsuppe som er helt igennem genial (jeg har opskriften, men har endnu ikke selv prøvet at lave den). Og jeg elsker også kokos og kokosmælk i maden, så den kombination lyder altså lækker.

  Jeg prøvede ellers at lave en jordbær/agurke salat i går, med fromage frais, mynte og hvidløg, men min forlovede var ikke vildt begejstret. Der var dog ikke behov for pizza - opskriften havde ellers fået fine anmeldelser, og jeg syntes selv den smagte ret godt - lækker sommeragtig.
  Jeg vil så gerne have opskrifter på gode salater (salat for kræsenpinde), for rokula og lignende, er altså ikke et hit her hjemme. Det er lidt af en kamp, at finde salater, når vi er to, som er en smule kræsne med det grønne. Laughs.

  SvarSlet
 4. Michelle: Ja Kristen Stewart har et eller andet underligt med øjnene (og munden) som gør hende mindre køn (eller måske dømmer jeg hende, fordi jeg synes hun er talentløs). ;)
  Ja jeg skal også have hold i det nu, jeg kan jo slet ikke når at få dem læst :) Men der er bare alt for mange smukke og spændende bøger, jeg gerne vil have hjem :) OG nu har jeg et helt ton af nr. 1 i en serie, så jeg har da noget at gå i gang med, især hvis de så er gode og jeg skal have resten af serierne ;) Glæder mig til at se, hvad du har købt :)

  Må indrømme jeg også var ret overrasket over, hvor hård han er ved sine personer og det skulle bliver meget værre i den næste.
  Vildt smukke bøger, men jeg er bare ikke fan af smuds-omslag? (Hedder det ikke det? Det der løse noget rundt om bogen) :D

  Dagbogsskriverier: Du er altså nødt til at begynde at smide opskrifter og billeder ud, det lyder bare helt vildt lækkert.
  Hr. Kæreste er også mega kræsen når det kommer til salater (grøntsager og frugter generelt) så det er også en kamp. Jeg har dog efterhånden opgivet og nøjes med at lave til mig selv. Prøv hos Miss Muffin, hun har virkelig mange lækre opskrifter og du kan bare fjerne de ting du ikke kan li eller erstatte med noget andet. Det gør jeg i hvert fald :P

  SvarSlet