torsdag den 26. juli 2012

Bøger fra London #2

Endnu et indlæg om bøger fra London. Der er stadig en del, I ikke har set..


*Gone af Michael Grant
*Hunger af Michael Grant
*Lies af Michael Grant
*Plague af Michael GrantBøgerne stod til at være 'even better than Hunger Games', men jeg købte dem egentlig kun fordi jeg synes, det er fedt, at siderne er farvede. Det er meget mere skrigende farver, end billedet afslører. Der er endnu en i serien, der er lilla og som egentlig var den, jeg helst ville have (typisk), men den var kun i hardcover og de andre er paperback, så jeg må vente.. (Og så må jeg hellere få dem læst og fundet ud af, om de er noget værd, før jeg bestiller den næste)

12 kommentarer:

 1. Bliver så trist, når de ændrer cover hele tiden. Årh! Håber de er gode. Men bedre end THG? Naaah.. Mon dog? Kom de i øvrigt ikke først? Uden at vide det altså! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber også de er gode, men synes også det er voldsomt at skrive bedre end THG. Så er man virkelig sikker på man har skrevet en god bog haha ;)
   Kunne lige se på GR at THG kom d. 31. oktober 2008 og Gone kom d. 24. juni 2008 så der er ikke meget forskel på dem :)

   Slet
 2. Der kan jeg godt følge dig :) Jeg har selv de første 3 bøger, den sidste køber jeg når den er kommet ned i pris. Du skulle havde købt den da du var i London. Men der var måske ikke plads for de andre bøger? ;)

  Jeg har lige set sæson 1 og jeg ELSKER den serie! Så der er der for at jeg overvejer at kaste mig ud i bogen. Jeg er bare bange for at jeg vil blive skuffet over serien, hvis jeg begyder på bogen. :) Har du selv set den?

  Mange tak, det er lidt utroligt at der allerede er gået et år.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tænkte slet ikke over at købe dem i London hehe. Der var så mange andre bøger ;

   Jeg har selv set serien (læste bogen først og så sæson 1 bagefter) og jeg elsker begge dele. Vil have læst resten af bøgerne og set serien efterhånden som den kommer ud. Jeg elsker begge dele!!

   Slet
 3. wauw! hvor er de bare flotte, en glæde at se på, det plejer at love godt :D

  - Bloggeren

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja det er altid rart med smukke bøger :D

   Slet
 4. Jeg har heller ikke læst Traitor Spy endnu, men jeg har tredje bog på vej, og så kan jeg komme i gang. Skal dog lige have genlæst Black Magician, så jeg kan blive opdateret, og få anmeldt dem også (har kun anmeldt etteren - skidt skidt, når nu jeg siger hun er en af mine yndlingsforfattere)... Hehe.

  Dejligt at dagen blev shinet lidt op. Det er altid rart med nyt om gode forfattere og deres bøger. =D

  Jeg er forresten spændt på at høre, hvad du syntes om ovenstående serie. Bedre end Hunger Games siger du - wow - MUST READ!!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Hehe jamen jeg glæder mig til at læse dine anmeldelser.. Jeg har kun toeren af Traitor Spy, for den var en del af et tilbud i London, så jeg skal lige have fat i den første og den sidste på et tidspunkt.

   Ja, det er et ret voldsomt statement, men det har garanteret fået masser af folk til at købe bøgerne!

   Slet
 5. Hæ, jeg har bøgerne på min ønskeliste på Amazon, så læs dem gerne hurtigt, så jeg kan høre, om de kan anbefales :-D

  SvarSlet
 6. Noget a'la Hunger Games?
  Lyder ikke dårligt. Ved du om serien er udkommet på dansk og hvad den i så fald hedder?

  E.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg har søgt lidt på nettet og synes ikke, jeg kan finde noget om den på dansk, desværre. Men det kan jo være, det kommer. I hvert fald hvis den er bedre end Hunger Games ;)

   Slet