lørdag den 15. september 2012

The False Prince - Jennifer A. Nielsen

Titel: The False Prince
Forfatter: Jennifer A. Nielsen
Serie: The Ascendance Trilogy #1
Forlag: Scholastic
Sider: 336
Sprog: Engelsk
Bedømmelse: 4/5Fra bagsiden: Fire drenge er blevet kidnappet. Fire drenge, der ligner hinanden usædvanlig meget.
Da en af drengene, Sage, opdager sandheden bag deres fangeskab - at en af dem vil blive valgt til at udgive sig for at være kongerigets forsvundne prins - kan han kun gætte sig til, hvilken fare han befinder sig i. Sage ved at der kun er en måde, hvorpå han kan vinde det bedrageriske spil.. Han er nødt til at blive prinsen..

Sage er en fantastisk hovedperson med en skøn humor. Han er rebelsk og forsøger at redde sig selv, men har samtidig et stort hjerte, der især banker for de mindre heldige. Hans historie er spændende og overraskende og han er utrolig nem at holde af. Han er lidt den uvorne lillebror, man ikke kan være sur på ret længe.

Conner, ham der har kidnappet drengene, er simpelthen så irriterende det meste af bogen igennem, men samtidig er det hans skyld at Sage udvikler sig, som han gør. Mott, Conners hjælper, er også med til at hjælpe på udviklingen, men på en anden måde. Han er mere hjælpsom og venlig og er den karakter i bogen, jeg holdt mest af.

The False Prince er velskrevet og samtidig let at læse. Karaktererne er dybe og spændende at læse om og samtalerne er godt skrevet. Historien er spændende og selvom man kan gætte sig til slutningen, er der flere plot-twists hen af vejen, der gør bogen interessant at læse.

Alt i alt er den en god bog, men jeg ville ønske, jeg havde vidst, det var den første i en serie, før jeg læste den. Desværre for mig kommer den næste i serien først til april næste år. Jeg glæder mig meget til at læse den næste!

2 kommentarer:

  1. Den der lyder bestemt som noget, jeg også vil synes om, så den er røget på min liste. Ak, jeg tør ikke tænke på, hvor lang den liste efterhånden er blevet :-D

    SvarSlet
    Svar
    1. Det kender jeg godt, det med listen ;) Men det er en god bog og jeg skal helt sikkert have fat i den næste!

      Slet