tirsdag den 11. september 2012

Top 10 Tirsdag #27

Broke and Bookish
Ugens tema er 'Bøger der fik mig til at tænke'. Listen er i vilkårlig rækkefølge.

1. Rum af Emma Donoghue - En bog om et rædselsfuldt emne skrevet på den mest uskyldige måde. Jeg havde rigtig svært ved at ryste den ubehagelige fornemmelse af mig bagefter.

2. Den uendelig historie af Michael Ende - Ren kliché men den fik mig til at tænke over, hvor vigtigt det er at bevare håbet og jeg genlæser stadig yndlingspassager i den, hvis jeg er lidt nede.

3. Hvor lagde jeg babyen af Julia Lahme - Ærlig og humoristisk og giver et helt andet syn på det at blive mor end jeg ellers har hørt.

4. The Hunger Games af Suzanne Collins - Den fik mig til at tænke på, hvor langt man egentlig vil gå for underholdning og hvor rædselsfulde realityshows egentlig er!

5. Det lille hus på prærien af Laura Ingalls Wilder - Jeg fik den læst højt da jeg var lille og den startede min fascination af historie og de mennesker bag.

6. Verden ifølge Garp af John Irving - En så menneskelig og almindelig bog, der får en til at tænke over at værdsætte det man har, fordi alt kan ændre sig i løbet af ingen tid.

7. Sofies Verden af Jostein Gaarder - Jeg læste den i folkeskolen lige efter min farmor var død og den startede nogle tanker om nogle tunge emner.

Ja, det var åbenbart det haha ;) Jeg tænker åbenbart ikke så meget over bøger..

4 kommentarer:

 1. Tak, tak! :b Jeg laver ikke huerne på bestilling, men sælger i stedet opskrifterne til dem. :) Ellers er jeg bange for, at jeg ville komme til at få alt for meget om ørene, haha. x)

  SvarSlet
  Svar
  1. Okay, kunne jo godt være du solgte til private engang imellem ;) Til fjolser som mig, der ikke kan strikke (okay, jeg kan lidt, men jeg har ikke tålmodighed til det haha) ;)

   Slet
 2. Jeg er også med i denne uge - min top ti kan du læse her hvis du har lyst :)
  Glæder mig selv til engang få læst "Room" :)
  http://rita.crowdedminds.com/top-ten-tuesday-september-11-top-ten-books-that-make-you-think/

  SvarSlet
  Svar
  1. 'Room' er også virkelig god!
   Spændende liste du har, er helt enig med dig omkring 'A Song of Ice and Fire' ;)

   Slet