tirsdag den 25. september 2012

Top 10 Tirsdag #29

Broke and Bookish
Endnu en tirsdag, endnu en Top 10. Denne gang kunne jeg dog ikke færdiggøre den. Ugen tema er 'Serier, jeg ikke har færdiggjort' og jeg har valgt ikke at tage serier med, som jeg ikke har læst færdig fordi der endnu ikke er kommet flere bøger - det giver jo lidt sig selv, hvorfor de ikke er læst!

1. Ringenes Herre af J.R.R Tolkien. Jeg kom aldrig længere end halvvejs gennem bog to. Der var for meget snak om at gå og synge og gå og tage på kro og gå og kigge på træer og gå. Det blev for kedeligt i længden. Jeg håber, at jeg engang kan tage mig sammen til at læse dem færdig!

2. The Lying Game af Sara Shepard. Skrivestilen irriterede mig og det tog mig en evighed at læse de to, jeg faktisk kom igennem. Helt sikkert ikke en serie, jeg har planer om at færdiggøre!

3. Twilight-serien af Stephenie Meyer. Jeg fik læst den første og vidste ikke om jeg skulle grine over den simple skrivestil og den tåbelige hovedperson eller om jeg skulle græde over, hvor populære bøgerne var. Jeg havde i hvert fald ingen intention om at fortsætte serien, men desværre er bøgerne på både Top 100 YA og på Den Klassiske Liste, så hvis de skal færdiggøres, må jeg igennem serien!

4. Sagaen om Isfolket af Margit Sandemo. En fantastisk serie som jeg nød at læse, men aldrig kom længere end til bog 22 (tror jeg nok). Jeg blev simpelthen træt af at personerne døde haha. Men det er jo umuligt at undgå i en slægtshistorie over så mange år, desværre. Serien skal dog færdiggøres engang og står fint og venter på mig på min hylde.

5. Vampire Academy af Richelle Mead. Jeg lånte de tre første bøger på biblioteket og læste dem i løbet af halvanden dag. De er fantastiske. Desværre var (er?) resten ikke oversat, så jeg var nødt til at købe dem på engelsk. Det har jeg så gjort og nu står de og venter på, at jeg skal få tid til dem.

6. A Song of Ice and Fire af George R.R. Martin. Jeg har læst den første og jeg elskede den! Jeg ejer resten af serien, men har endnu ikke fået mig taget sammen til at læse dem. Nr. 2 skal dog læses inden jeg ser sæson 2 af serien!

7. Krimier af Karin Slaughter. Jeg læste de to første og var derefter nødt til at holde en pause. De var virkelig barske (især slutningen) og jeg er en rigtig kylling! Men jeg ejer en del af hendes bøger, så selvfølgelig skal de læses (når jeg engang bliver modig nok haha).

Jeg kan ikke komme på flere :)

3 kommentarer:

 1. Du har jo nogle af de bedste bøger til gode! KA' DU SÅ KOMME IGANG! :p Ringenes Herre er ren kærlighed fra min side af, og Vampire Acadamy ligeså og GoT eeelskede jeg også (synes lidt man kan sammenligne universet med RH)

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber jeg engang kommer til at elske Ringenes Herre, det er jo klassiskere! Og jeg elskede Hobitten! Alt for mange bøger, alt for lidt tid! Og jeg har endda virkelig meget tid :D

   Slet
 2. Så er jeg ikke så ked af at jeg ikke kom længere end til hans Onsdags bog. Jeg har heller ikke fået læst Ringenes Herre endnu. Har faktisk kun læst Hobitten, for jeg kunne ikke komme i gang med bog nr. 1. Jeg håber også ligesom dig at jeg får dem læst på et tidspunkt.

  SvarSlet