mandag den 5. november 2012

Nyt på hylden #27


I denne omgang er de nye bøger en fin blanding af erotik og fantasy - dog ikke i samme bog (endnu) ;)

 
 
*Blå måne - De Udødelige #2 af Alyson Noël
*Det vinterfrosne land - Skyggernes lærling #12 af John Flanagan
*I mørket - Fifty Shades #2 af E.L. James

 
*Blottet for dig - Crossfire #1 af Sylvia Day
*Dæmonjægerne - Hex Hall #3 af Rachel Hawkins
*Fanget ved tusmørke - Shadow Falls #3 af C.C Hunter


5 kommentarer:

 1. Jeg glæder mig til at høre, hvad du synes om Bared to you (jeg kan ikke lige forlige mig med den danske titel ;) ) Jeg læste den for et par måneder siden og var faktisk sådan ok begejstret for den. Men det kan selvfølgelig også bare være fordi, jeg ikke kunne lade være med at sammenligne den med Fifty Shades of Suckiness :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ej er det rigtigt? Alle sammenligner de to virkelig meget, så jeg har faktisk fravalgt bogen på det grundlag. Er den værd at læse alligevel?

   Slet
 2. Ja, det er den, efter min mening. De minder kun om hinanden i det, at de begge er erotiske romaner (og nogen af de mest populære, så man måske ikke kan undgå at sammenligne dem), samt at hovedpersonerne minder lidt om hinanden. Men den er fx meget mere velskrevet og der er mere dybde i, synes jeg!

  SvarSlet
  Svar
  1. Se nu er jeg jo nærmest nødt til at læse den, når du anbefaler den så kraftigt. Jeg havde ellers planer om at gemme den til desperate tider. Nu kommer den på juleferie-læselisten. Erotik egner sig vel godt til at blive læst under tæppet ;)

   Slet
  2. Ej, nu er jeg også nød til at læse den jo. Haha ups :P

   Slet