tirsdag den 27. november 2012

Top 10 Tirsdag #34

Broke and Bookish
Det er ved at være et stykke tid siden, jeg sidste har haft en Top 10, men jeg synes de sidste par emner har været ret kedelige og jeg har hverken haft lyst eller tid til at skrive om dem. Men denne gang er anderledes, mest fordi jeg har planer om at deltage i en Debut Author Challenge næste år og derfor har kigget rigtig meget på, hvilke titler der udkommer.1. Dualed af Elsie Chapman
Om pigen West, der før sin 20 års fødselsdag skal finde sin genetiske kopi og bevise, at hun er den bedste version af sig selv ved enten slå hende ihjel eller blive slået ihjel. Men noget får hende til at miste selvtilliden og hun begynder at tvivle på, at hun er den bedste version.

En dystopisk historie om den 16-årige pige Ren, der er acceptere en mission fra regeringen. Hun skal finde frisk vand i The Ward, hvilket er det tilbageværende af Manhattan. Turen bliver farligere end hun nogensinde havde troet.

 
 
En omskrivning af eventyret om Rapunzel med et helt fantastisk smukt cover!
 
 
 
 
 
 
Fortsættelsen til The False Prince som jeg elskede!
 
 
 
 
 
 
Fire stort set ens piger bor på en øde ø, da May ankommer som overlevende fra et skibsbrud. Hun er anderledes og de fire andre piger begynder at stille spørgsmål ved deres liv.
 
 
 
 
 
En romantisk historie om en teenagepige og hendes barndomsven og historien op til en bilulykke med ham og en anden pige på passagersædet.
 
 
 
 
16-årige Rayna ser engle og modtager både medicin og terapi for at komme over det. Eftersom hun er i bedring starter hun forfra på en ny skole og med et nyt job og gør alt for at være normal - men det kan være ret svært når studerende dør omkring hende. Men hvordan får hun fortalt at de dør på grund af de engle, hun ikke bør se?
 
 
 
 
Forestil dig et sted, hvor de døde hvile på hylderne som bøger. Hver krop har en historie at fortælle, et liv set i billeder som kun Bibliotekarer kan læse. De døde kaldes Historier, og det store rige, hvor de hviler er Arkivet.
 
 
 
 
Om en pige, der opdager at hun er et eksperiment i kunstig intelligens og er nødsaget til at flugte både fra dem, der vil slå hende ihjel fordi hun ved for meget og fra dem, der vil have fat i hende for at få fat i hendes hemmeligheder.
 
 
 
 
 
Hver gang Quinn falder i søvn, bliver hendes drømme invaderet af dæmoner og hun sover derfor meget lidt, meget sjældent. En dag falder hun i søvn i skolens gang og Aaron, der også lider af søvnløshed og har psykiske evner, kommer ved at uheld til at træde ind i hendes drøm. Desværre vil dæmonerne gøre hvad som helst for at holde dem fra hinanden.
 
 

Ingen kommentarer:

Send en kommentar