mandag den 21. januar 2013

Din for evigt - J.R. Ward

Originaltitel: Lover eternal
Forfatter: J.R. Ward
Serie: Black Dagger Brotherhood #2
Forlag: Tellerup
Sider: 628
Udgivelsesår: 2012
Læst på: Dansk
Dansk titel: Din for evigt

SPOILER ALERT

Læs først: Vampyrkongen

Krigen mellem Black Dagger Broderskabet og Elimineringsgruppen raser stadig. Men for Rhage handler krigen ikke kun om at forsvare vampyrarten. En forbandelse tvinger ham til at kæmpe og have sex med utallige tilfældige kvinder for at forhindre sin mørke side i at tage overhånd. Mary udkæmper sin egen kamp i livet -og kærligheden er det sidste hun leder efter. Men da hun en dag uforskyldt bliver rodet ind i vampyrverdenen og bliver offer for artens fjender, tvinges hun til at leve under Rhages beskyttelse - og en voldsom og livsfarlig tiltrækning udvikler sig mellem dem


***
Jeg elsker J.R. Wards måde at skrive på. Jeg blev fuldstændig revet med af historien og kunne slet ikke lægge bogen fra mig. Det er længe siden, en bog har grebet mig så meget - fantastisk!


Rhage er en skøn hovedperson, især i starten. Han kæmper hårdt mod sin forbandelse og tæller dage til den forsvinder og bruger den mellemlæggende til på at have sex og kæmpe - begge dele er noget han klarer helt perfekt! Men efter han lærer Mary at kende, ændrer han sig en del. Pludselig forsvinder den hårde fyr og i stedet kommer en ret blødsøden mand, jeg bliver ret træt af til tider. Faktisk er det sådan med stort set dem alle sammen - de er store, farlige og meget lækre, men alligevel er de bløde som smør indeni. Men det var rart at lære Rhage bedre at kende.


Mary har jeg meget blandede følelser for. På en måde kan jeg rigtig godt lide hende. Jeg synes sygdomsdelen giver en realistisk vinkel på en eller anden måde - så det ikke kun er Elimineringsgruppen, man bekymrer sig om. Men samtidig er hun bare vanvittig irriterende. Hun bliver ved med at tro, at Rhage kun gider være sammen med hende af medlidenhed for hun er så normal og så grim. Det er træls at høre på i længden!

Jeg er ikke super vild med Eliminieringsgruppens synspunkt, for jeg føler jeg får spændingen ødelagt en smule ved at vide, hvad the bad guys laver. Alligevel kunne jeg godt lide plottet og jeg glæder mig meget til den næste bog - den handler nemlig om Zsadist og han er (sammen med sin tvilling Phury) min yndlings!

2 kommentarer:

  1. Er så enig i det med Mary .. Gud hvor blev jeg træt af at høre på hende ind imellem .. Havde det sådan lidt: Jamen så fat det dog dame, har du forlagt din hjerne eller hva? xD

    SvarSlet