fredag den 8. marts 2013

Fredagsønske #42

Jeg er typen, der ikke kan lade være med at kigge på bøger. I boghandler, på Goodread, på Amazon, på blogs og tusinde andre steder på nettet. Derfor er min ønskeliste altid rigtig lang. Fremover vil jeg hver fredag smide et indlæg om en bog fra min ønskeliste. Forhåbentlig kan jeg inspirere andre :)


Titel: The Sweetest Dark
Forfatter: Shana Abé
Udgivelsesdato: 2. April 2013

"Alt i mig længtes efter at være normal. At komme igennem dagene på Iversen uden hændelser. Men jeg var nødt til at indse at mit liv var ved at udfolde sig på en meget anderledes måde, end jeg nogensinde havde forestillet mig. 'Normal' vil for altid være udenfor min rækkevidde."

Lora Jones har altid vidst, at hun er anderledes. Udefra virker hun til at være en almindelig 16-årig pige. Men Lora har masser af hemmeligheder: Hun hører sange, som ingen andre kan høre, drømmer livagtigt drømme om røg og flugt og hun har en mystisk stemme inden i sig, der insisterer på at hun er langt mere, end hun tror.

England, 1915. Opvokset på et børnehjem i et voldsomt hjørne af London lærer Lora hurtigt at skjule sine unikke evner og undgå opmærksomhed. Til hendes store overraskelse bliver hun valgt som den nye velgørenhedsstuderende ved Iverson, en elite kostskole på Englands sydkyst. Iverson er et uhyggeligt, gotisk slot, ulig noget Lora nogensinde har set før. Og de to fyre, hun møder der, vil åbne hendes øjne og for evigt ændre hendes skæbne.
Jesse er skolens opsynsmand - en smuk dreng, der genkender Lora for hvem og hvad hun virkelig er. Armand er en mørk, smuk og arrogant aristokrat, der selv bevogter nogle hemmeligheder. Begge har svarerne til hendes fortid. Den ene er nøglen til hendes fremtid. Og begge vil gøre alt, for at vinde hendes hjerte. Efterhånden som faren nærmer sig Iverson skal Lora udnytte de kræfter, hun først lige er begyndt at forstå eller miste alt, hvad hun inderligt elsker.

2 kommentarer:

  1. Heldige dig. :) Den kommer nok snart. ;) Ville ønske jeg selv kunne modtage den, men jeg prøver at sparre lidt sammen. Det er trist, når sådan noget går ud over bogkøb. :/

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, det er rigtig træls. Jeg burde også spare, men så ender jeg altid på Amazon eller Bookdepository og så bruger jeg penge alligevel ;)

      Slet