torsdag den 11. april 2013

Bogbloggertræf April 2013


I lørdags var jeg igen til et helt fantastisk bogbloggertræf hos den søde Katja. Jeg kørte hjemmefra frygtelig tidlig for at hente IreneSusanne og Tanja inden vi kørte til Sjælland for at tilbringe dagen i selskab med Rebecca, Xenia, Andra, Katja, SabrinaIngrid, Marie og Mathilde.

Og så blev der ellers snakket og snakket og snakket. Der er altså ikke noget bedre, end at snakke med ligesindede - og det er de færreste udover blogpigerne, der forstår min 'besættelse' af bøger. Der var lækkert mad, masser af kage og frugt og som om det ikke var nok, havde Katja snakket med et par forlag og skaffet os nogle rigtig fine gaver:
Fra Lindhardt og Ringhof var jeg så heldig at få Eighty Days - Gul og Emma. Tjek eventuelt også deres facebook. Jeg har før læst noget af Jane Austen, men Emma har jeg endnu til gode.

Fra Carlsen fik jeg Tegnet og Vildveje. Tjek også gerne deres facebook eller blev tilmeldt deres nyhedsbrev. Jeg har hørt rigtig meget godt om Amanda Hocking og Kelley Armstrong, så jeg glæder mig meget til at læse begge bøger.

Fra Forlaget Facet fik jeg Blå øjne og  Nordlige rytmer. Tjek enten deres blogfacebook eller deres youtube. (Fedt med et forlag, der kommer på så mange medier).

2 kommentarer:

  1. Hvor lyder det hyggeligt! Det er altid rart at mødes med nogle, der deler ens passion!

    SvarSlet
    Svar
    1. Jeps, især når man ikke har så mange at snakke med om ens passion til hverdag :)

      Slet