torsdag den 11. april 2013

Summer's Crossing - Julie Kagawa

Originaltitel: Summer's Crossing
Forfatter: Julie Kagawa
Serie: The Iron Fey #3.5
Forlag: Harlequin Teen
Sider: 72
Udgivelsesår: 2011
Læst på: Engelsk
Dansk titel: Ikke oversat
Kilde: Købt til Kindle

Læs først: The Iron KnightWinter's Passage, The Iron Daughter og The Iron Queen.
En skærsommernats mareridt? Robin Goodfellow. Puck. Summer Court spøgefugl, Kong Oberon's højre hånd, årsagen til mange fe-dronningers eksistens - og hemmeligt ven med prins Ash fra Winter Court. Indtil en piges død kom imellem dem og en anden pige stjal begge deres hjerter.

Nu har Ash lovet for mange tjenester væk og nogen er kommet for at få dem opfyldt, hvilket tvinger prinsen til et sted, hvor han ikke kan komme uden Pucks hjælp - hjertet af Summer Court. Og Puck står overfor det ultimative valg - forråd Ash og få chanen for at vinde den pige, de begge elsker eller hjælp sin tidligere ven, nu bitter fjende, med et bedrag ingen rigtig spøgefugl kan modstå.
***

Jeg kunne slet ikke vente med at komme i gang med Summer's Crossing for Puck er uden tvivl min yndlingskarakter i Iron Fey serien. Han er sjov og fyldt med energi og bliver overset en smule i forhold til Ash.

Jeg er vild med det forhold, der er mellem Ash og Puck. Deres jokes, spydigheder og samarbejde. Det er tydeligt at mærke, at de har været nære venner, men at en pige (eller rettere to) kom imellem dem. Jeg var ikke et sekund i tvivl om, hvordan slutningen på bogen ville være, men det gjorde ikke oplevelsen hen imod slutningen dårligere.

Det var hyggeligt at få et lille tilbageblik til Summer Court og gense 'gamle bekendte' som Oberon og Titania. Desuden lægger historien rigtig godt op til den næste af bøgerne og giver en lyst til faktisk at læse den næste - hvis I har læst mine tidligere anmeldelser, ved I at jeg ikke har været super begejstret for serien. Men Summer's Crossing er fantastisk og umiddelbart virker det til at The Iron Knight som er den næste i serien er lige så god.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar