fredag den 14. juni 2013

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAY 14

Dag 14 i blogudfordringen handler om noget, jeg er bange for.

Jeg er højdeskræk - virkelig meget! Jeg hader at skulle stå på noget, der er mere end 20 cm. højt - især hvis det er ustabilt (og ja, stole er f.eks. ustabile - de har jo absurd tynde ben!).

Det bliver et rigtig stort problem for mig om nogle uger, når jeg tager til London, for vi skal selvfølgelig ind til London Eye og det ville være en FED oplevelse at komme med rundt. Men den er så høj og der er kun glas mellem mig og døden!!! Jeg har endnu ikke besluttet mig for, om jeg tager op i den. Jeg har fået af vide at turen rundt varer en time og det er længe at underholde sig selv på jorden, mens de andre er deroppe men det er nok også længe for dem, hvis jeg skriger i dødsangst hele vejen rundt. Jeg tager beslutningen, når jeg står derovre!


6 kommentarer:

 1. Årh, det kunne altså være en fed oplevelse. Men personligt ved jeg med mig selv, at jeg bare vil ødelægge oplevelsen, hvis jeg rent faktisk satte mig op i den. Så hellere nyde den fra jorden, og evt. sætte mig til at læse eller gå lidt rundt i området, mens de andre prøvede den. Men det er jo virkelig fedt, hvis du overvinder dig selv, og sætter dig op i den :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg er også bange for at ødelægge det, både for mig selv og for dem jeg skal med. Men jeg må jo se, når jeg står derovre, om jeg har modet til det ;)

   Slet
 2. Vil bare sige at den kører meget roligt, og at det ikke rigtigt føles som om man er højt oppe. men du skal selvfølgelig have det godt med det! tror kun den tager omkring 45 minutter, og hvis vejret er nogenlunde, er det et ret lækkert område, så tror sagtens at du ville kunne få tiden til at gå - om ikke andet ved at kigge på mennesker, dem er der mange af... Og ellers kunne man jo altid medbringe en god bog.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber virkelig at jeg kan finde modet til at komme derop, for det er da en træls oplevelse at gå glip af :) Og 45 minutter! Så er det jo et helt kvarter mindre jeg evt. skal være ved at dø af skræk deroppe ;)

   Slet
 3. London Eye er slet ikke så slem synes jeg.
  Jeg har ikke decideret højdekræk, men bliver lidt utilpas hvis jeg er for højt op og sådan. Men den kører utrolig langsom rundt, og er meget stabil! Jeg synes i hvert fald at det var en rigtig fed oplevelse.
  Hvis du kan synes jeg helt klart du skal prøve, for det er virkelig fedt. Og så prøve at få tankerne over på noget andet - f.eks. den smukke udsigt man får

  SvarSlet
  Svar
  1. Håber virkelig jeg kan for som du siger er det jo en fed oplevelse. Må sgu lige tage mig sammen :P

   Slet