fredag den 21. juni 2013

30 DAYS BLOG CHALLENGE - DAY 21

Dag 21 i blogudfordringen handler om mit bedste minde fra sidste år. Hvis I har fulgt med så længe, ved I at jeg blev gift i juni 2012 og det burde nok være mit bedste minde - men det er det altså ikke. Selvfølgelig var jeg da glad for at blive gift, men det er den efterfølgende tur til London jeg husker tilbage på med et kæmpe smil.

Da Hr. Kæreste og jeg begyndte at snakke sammen for 8 år siden og blev gode venner, boede vi begge hjemme. Vi brugte derfor utrolig meget tid på at køre rundt og snakke i stedet for at være hjemme (han havde jordens mindste værelse, jeg har 4 yngre søstre - vi var nødt til at komme væk) ;) Da vi så valgte at tage til London efter brylluppet blev vi enige om at køre derover. Mange af vores bedste minder er fra de utallige køreture vi har været på, så det var en måde at genleve de ture og samtidig skabe nye minder. Og turen til London var fantastisk. Vi fik snakket på en anden måde end hjemme og vi fik set en masse. Desuden var turen til London vores første rejse sammen og det var altså helt fantastisk at være fuldstændig alene i en hel uge!

Så der er slet ingen tvivl om, at mit bedste minde fra sidste år, var min rejse til London med min dejlige mand. Og jeg glæder mig helt vildt til at skulle derover igen i starten af juli, denne gang dog med fly og med BedsteVeninden og Søster T på slæb :D

4 kommentarer:

 1. Eji.. har du et fint bryllupsbillede man må se? :0)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg smed et par stykker op her her, du kan se :)


   Slet
 2. Åh, det kan jeg godt forstå er dit bedste minde! :)

  SvarSlet