lørdag den 22. juni 2013

Debut-A-Thon 2013

Jeg har længe gerne ville prøve at deltage i en read-a-thon, men har to gange måtte springe over Dewey's 24 hours read-a-thon fordi jeg havde planer, der ikke kunne aflyses. For et stykke tid siden faldt jeg over en anden slags read-a-thon. Denne kører over flere dage, nemlig fra d. 27/6-30/6 og har debut forfattere som overemne og så hedder den noget så fint som Debut-A-Thon.


Det går simpelthen ud på at fra d. 27/6 kl. 12.00 AM til d. 30/6 kl. 11.59 PM gælder det om at læse så mange debut bøger så muligt - og det fungerer jo helt perfekt med min Debut Author Challenge. Jeg ved dog ikke, om jeg kommer til at deltage den sidste dag, for jeg har egentlig bryllupsdag - men måske det går, når det kun er indtil middag ;)

Jeg vil hver dag komme med en opdatering på, hvor mange bøger og sider jeg har fået læst og der vil selvfølgelig også komme et slut-indlæg med det samlede resultat. Jeg vil desuden fortælle, hvad jeg synes om oplevelsen :) Jeg vil sandsynligvis også tweete en hel del om, hvad jeg læser og hvordan det går.

I kan lige få en liste over de debut bøger, jeg ejer - jeg gør mig ingen forhåbninger om at læse dem alle, men jeg regner med at kunne nå enten 7 bøger eller 2000 sider. Det er meget højt sat når jeg udelukkende skal læse engelske bøger, men jeg vil gerne udfordre mig selv. Bøgerne er i vilkårlig rækkefølge, men hvis der er nogle bestemte af dem I mener, jeg skal få læst, må I meget gerne smide en kommentar:
(Linksne fører til bogens Goodreadsside og åbner i et nyt vindue)

8 kommentarer:

 1. Sikke dog et fint read-a-thon. Det er så godt med fokus på debutforfattere og deres langsomme spiren frem i den litterære verden. Jeg forsøger virkelig også at læse flere debutromaner.

  Jeg er desværre forhindret i at deltage, men jeg ser frem til at følge dine fremskridt i læsningen :)
  Skal du være med til det næste Dewey's Read-a-thon i oktober også? Jeg har allerede nu reserveret dagen! Jeg vil være med, og jeg vil holde mig vågen hele natten.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal jo tænke på at selv de store forfattere startede ud med en debutroman :)

   Jeg regner stærkt med at deltage i Dewey's Read-a-thon og datoen er smidt i kalenderen :) Jeg vil også holde mig vågen igennem det hele, for at få hele oplevelsen med - jeg er sikker på, det bliver godt :) Og det er dejligt at vi er flere danskere, der deltager, så vi kan støtte hinanden ;)

   Slet
 2. Er 'the school for good and evil' en du har fysisk eller på kindle? :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en fysisk kopi :) Hvorfor? ;)

   Slet
 3. Jeg glæder mig sådan til også at skulle deltage i et read-a-thon! God fornøjelse :)!

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak :) Hvilket read-a-thon regner du med at deltage i? :)

   Slet
 4. Seven books? You're AWESOME! I'm very envious right now.

  Pivot Point is amazing, I keep telling everyone this but it's one of my favourite books of the year so far. I'm also looking forward to eventually reading Dualed, The Cadet of Tildor, and Some Quiet Place!

  Good luck :D and I hope you enjoy the wedding on Sunday.

  SvarSlet
  Svar
  1. It's actually my wedding anniversary on Sunday, but thanks ;)

   I just finished Pivot Point and I LOVED it! OMG, it was so amazing!

   Slet