torsdag den 15. august 2013

Fokus på: Cassandra Clare - Konkurrence #3


Jeps, du læste rigtigt. Der er en tredje konkurrence! Denne gang er det Borgen, der har været så utrolig søde at sponsorere en bog:


Bare rolig, dette er mit eksemplar. Personen, der vinder får et eksemplar helt uden gul mærkat! :)


I har simpelthen mulighed for at vinde et eksemplar af Urværks-englen!

Det eneste I skal gøre, er at besvare følgende spørgsmål: Hvad er jeres yndlings steampunk bog eller fantasybog, der foregår i fortiden? (Hvis I aldrig har læst nogen af delene, så skriv det i en kommentar - så deltager I stadig i konkurrencen!).

Konkurrence slutter d. 23/8 til midnat og vinderen vil få direkte besked dagen efter, så husk at efterlad en mail-adresse!

17 kommentarer:

 1. Det må være Det Gyldne Kompas, egentlig ville jeg ikke selv kalde det steampunk, men nogle steder er den under den kategori, så det bliver mit svar. :0)

  skrivepultenkh@gmail.com

  SvarSlet
 2. Mit bud må være Kampen om tronen af George R.R. Martin. Den er fantastik!

  SvarSlet
 3. Lewis Carrolls "Alice i Eventyrland" fra 1865 :)

  SvarSlet
 4. Lian Hearn: Otoriklanens fortællinger

  Hearn griber virkelig til Japans historie med serien om Otoriklanen.
  Jeg synes Hearn blander sin fantasyfortælling med en masse passion, drama og politik. Han giver bestemt en indsigtsrig verden af det gamle mystisk Japan i en gribende historie.

  Det univers, bogen og hele serien foregår i, er ikke nemt at afgøre om hvor henne det er - der bliver aldrig på noget tidspunkt sagt, at det er Japan, handlingen foregår i, men samtidig bliver det heller aldrig sagt, at det er i en anden verden, altså i et fiktivt fantasyunivers.
  Dette er en god ting, for det tvinger læseren til at tage historien, som den er, uden at skulle forholde sig til, om dette nu er historisk korrekt, eller om dette er en opfindelse fra en del af det fantastiske univers, forfatteren skaber.

  Går vi dybere ned i geografien og baggrundsdetaljerne, såsom navne, begivenheder og lignende, så er det klart, at dette meget vel kunne være det historiske Japan, eller i hvert fald noget meget tæt derhenad.
  Serien virker utrolig ægte, og taget betragtning af, at der ikke bruges så mange japanske ord som samurai, ninja eller katana osv. beskriver romanen disse ting på en måde, der overgår langt de fleste andre historier, der tager deres udgangspunkt i samuraiernes verden og tid.
  Hearn er overbevisende og gør disse elementer levende og får dem til at føles ægte.

  Generelt er historien i serien utrolig fængende synes jeg, og det er bl.a. disse grunde til, at jeg har valgt denne, som min favorit fantasy fra fortiden.

  SvarSlet
 5. Den ville jeg gerne vinde!
  Ehm fantasy der foregår i fortiden? Øøøøh
  Jeg tror faktisk ikke at jeg har læst en der foregår decideret i fortiden, som er min yndling...
  Men ellers kunne jeg nævne Vølvens Datter af Saga Bord. Tæller den?
  Jeg kan rigtig godt lide universet og historien og det hele, dog er der nogle små ting jeg ikke er helt vild med, som gør at den ikke kan blive en favorit

  Sabrina - samhain4000@gmail.com

  SvarSlet
 6. Det må også blive Det Gyldne Kompas for mit vedkommende.

  sorttale@gmail.com

  SvarSlet
 7. Fint med en konkurrence! :) Jeg tilslutter mig flertallet og siger 'Det Gyldne Kompas'. Den bog gjorde så stort indtryk på mig i så tidlig en alder.

  Prikkerikkekrikke@yahoo.dk

  SvarSlet
 8. Åh, jeg vil så gerne læse den bog!

  Den bedste bog jeg har læst må være 'Skyggernes Kniv', som er bog 2 i 'Det Gyldne Kompas'-serien. Jeg har en tendens til bedst at kunne lide 2'eren i trilogier.. Hmm. :D

  Rikkestavski@gmail.com

  SvarSlet
 9. Jeg har fået anbefalet denne bog af en veninde, og den vil jeg så genre læse!

  Jeg må indrømme, jeg ikke lige kan komme på en favorit blandt de to kategorier, men nu da flertallet klart anbefaler Det Gyldne kompas, røg den da også lige på min TBR-liste ;)

  Jeg håber jeg kan deltage alligevel - min mail er lillemus.blog(a)gmail.com

  SvarSlet
 10. Mine ynglings fantasybøger fra fortiden er Narnja og Brødrene Løvehjerte :) jeg forestillede mig tit som barn, at jeg kunne komme ind i Narnja gennem mine forældres klædeskab. Begge bøger har siden fungeret som inspiration for min lidenskab for bøger og kickstartede min interesse for fantasy og paranormalgenren :)

  Stine_andersen@ofir.dk

  SvarSlet
 11. Overrasker vel ingen når jeg siger Det gyldne kompas ;-)
  Ireneejensen@ hotmail. com

  SvarSlet
 12. Jeg elskede The Infernal Devices. Da jeg afsluttede CP2 i foråret, tudede jeg over slutningen sammen med resten af dens fanskare.
  Jeg er helt vild med alt som Cassandra Clare har skrevet, og glæder mig MEGET til den sidste bog i TMI serien udkommer
  Lisawholm@gmail.com

  SvarSlet
 13. Jeg har desværre ikke læst mange steampunk bøger (det skal der gøres noget ved!), men min yndlingsbog inden for fantasy er nok I Gudindens Hånd af Tamora Pierce, der foregår i et dejligt middelalder miljø. :)

  SvarSlet
 14. Har desværre igen steampunk bøger læst. Men vil super gerne, så skulle måske tage og læse en!

  Mail: melisaaa_@hotmail.com

  SvarSlet
  Svar
  1. Hov!! Min mail er helt præcist: melisaaa_97@hotmail.com

   Slet
 15. Jeg har endnu ikke læst nogle steampunkbøger, men vil ufattelig gerne give mig i kast med denne bog, da jeg har læst Cassandra Clares anden serie 'dødens instrumenter' og virkelig faldt for universet :)

  SvarSlet