fredag den 2. august 2013

Fredagsønske #62

Jeg er typen, der ikke kan lade være med at kigge på bøger. I boghandler, på Goodread, på Amazon, på blogs og tusinde andre steder på nettet. Derfor er min ønskeliste altid rigtig lang. Fremover vil jeg hver fredag smide et indlæg om en bog fra min ønskeliste. Forhåbentlig kan jeg inspirere andre :)

Titel: Reasons I Fell for the Funny Fat Friend
Forfatter: Becca Ann
Udgivelsesdato: 8. Januar 2013

Det er dumt at falde for din brors x. Det er endnu dummere at få en anden til at hjælpe dig med at vinde x'en over. Men Brody er desperat og Hayley, hans partner i Amerikansk Tegnesprog, er mere end villig til at give ham et par tips og tricks.

Hun er skolens matchmaker og med hendes bizarre og positive personlighed, har Brody nemt ved at tale med hende, selv om de mest akavede situationer. Hayleys tips lader til at virke, men efterhånden som Brody lærer mere om sin matchmaker, begynder han at finde grunde til at tilbringe tid sammen med hende og ikke den pige, han troede han var forelsket i.

Men Hayley er ikke klar til at falde for noget. I hendes gruppe er hun 'den sjove, tykke ven' og hendes billede af sig selv gør det umuligt for Brody at dele sine følelser uden at Hayley slår det hen som en joke. At overbevise hende om at Brody faktisk faldt for 'den sjove, tykke ven' viser sig at være hårdere end bare at forelske sig.

2 kommentarer:

  1. Åh, lyder da som en sød historie. Om end utrolig klassisk. :P

    SvarSlet
    Svar
    1. Ja, meget. Og en sød kærlighedshistorie er lige hvad jeg trænger til :)

      Slet