onsdag den 18. september 2013

Cover Reveal #5

Der er vist ingen af jer, der ofte læser min blog, der er i tvivl om at jeg elsker Joss Stirling. Jeg var helt vild med både Sky, Phoenix og Crystal og jeg glæder mig helt vildt til der kommer flere bøger i soulfinder-universet. Men indtil de udkommer kan jeg glæde mig over hendes næste bog Storm and Stone, hvor coveret endelig er blevet færdig:


Jeg synes coveret passer rigtig godt til titlen og jeg er vild med fonten til titlen. Men jeg er ikke særlig vild med ansigterne - generelt er jeg ikke meget for ansigter på min bøger, ligegyldig hvor vage de er. Coveret virker ret dyster og skaber en lidt skummel stemning - i hvert fald hos mig. Men historien er også en form for ungdomskrimi, så vidt jeg har forstået. I kan læse, hvad den handler om lige her:

Bag de vedbend-behængte vægge på en eksklusiv kostskole, lurer et uhyggeligt spind af korruption, skandale og sammensværgelser. Den amerikanske studerende Raven Stone har opdaget at noget er grueligt galt. Først var de de uforklarlige forsvindinger. Så var det lærernes løgne. Og nu dødstruslerne...

Den gådefulde Kieran Storm er også viklet ind begivenhederne - han er en af Ravens medstuderende, hamrende klog og med en fantastisk krop. Han er på vej i problemer og tager hende med sig. Raven kan mærke at hun er ved at forelske sig i ham, men kan hun stole på en fyr, hun nærmest ikke ved noget om?

2 kommentarer:

 1. AHHHHHHH!!!!! Jeg elsker denne serie! Jeg har været i Brasilien for et år og har ikke haft mulighed for at læse, så jeg vidste ikke engang hun havde udgivet en bog med Crystal! den er nu blevet bestilt hjem! JEG KAN IKKE VENTE!!! Men tak for en skøn blog! Før jeg tog af sted var jeg inde på din blog, tit, for at finde inspiration, og du har aldrig skuffet :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Sikke dog en fantastisk kommentar at komme hjem til! Tusinde tak, hvor er du bare sød :D

   Jeg kan heller ikke få nok af Joss Stirling, hun er simpelthen skøn :) Jeg håber du nyder Crystal ligeså meget som jeg gjorde :)

   Slet