fredag den 6. september 2013

Fredagsønske #67

Jeg er typen, der ikke kan lade være med at kigge på bøger. I boghandlere, på Goodread, på Amazon, på blogs og tusinde andre steder på nettet. Derfor er min ønskeliste altid rigtig lang. Hver fredag vil jeg smide et indlæg om en bog fra min ønskeliste. Forhåbentlig kan jeg inspirere andre :)

Titel: The Cinderella Pact
Forfatter: Sarah Strohmeyer
Udgivelsesdato: 22. Juni 2006

Nola Devlin har en hemmelig identitet. Om dagen er hun en overvægtig, kedelig og overset redaktør, men om natten sætter hun sig bag sig tastatur og bliver til sit alterego: Belinda Apple. Belinda er tynd, fantastisk og forfatteren bag den glamourøse splalte 'OnBeing Fab!' Ikke engang Nolas to bedste veninder eller hendes jaloux søster (der tilbeder Belinda som den søster, hun aldrig har haft) kender hendes hemmelighed.

Nola er chokeret da Belinda modtager et desperat brev fra Deb, hendes bedste veninde og tidligere cheerleader-kaptajn, nu også overvægtig og depressiv. Nola beslutter sig for at hjælpe sine veninde og sammen med deres ven Nancy, skaber trioen Askepot-pagten - et løfte om at de skal være deres egen fe-gudmor og hjælpe med at ændre hinanden til det bedre.

Men tingene sker ikke, som de tre venner havde forventet. Debs tidligere hengivne mand driver længere væk med hvert et pund hun taber, mens Nola pludselig er fanget mellem et crush på hendes skønne chef og opmærksomheden fra en charmerende britisk journalist. Men hvem af dem elsker den ægte Nola? Først når hendes hemmelige identitet bliver afsløret, vil hun finde ud af hvilken mand, der er den rette for hende og om hendes to bedste veninder kan tilgive hendes bedrag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar