mandag den 30. september 2013

Månedens bøger - September 2013 #2

Så er september mere eller mindre overstået og I får anden del af mine bøger fra denne måned. Første del kan læses her og viser min smukke Harry Potter box - som så er skyld i at disse indlæg måske bliver en smule kedelige resten af året; jeg er nemlig gået på book buying ban. Jeg har brugt alt for mange penge på bøger i år i forhold til, hvad jeg regnede med. Så nu skal det være slut - medmindre selvfølgelig Hr. Kæreste vælger at give mig en bogpakke. Det takker jeg da ikke nej til. Og så har jeg et gavekort fra søde Katja som selvfølgelig ikke går ind under mit ban og som jeg nok skal få brugt i år :)

Men nu til bøgerne.:

Til hylden:



*The Crown of Embers af Rae Carson
*Antigoddess af Kendare Blake
*The Chaos of Stars
*Vanish af Sophie Jordan
*Hidden af Sophie Jordan

Jeg må indrømme, at jeg er en smule skuffet over coveret til The Chaos of Stars som jeg havde forventet var vildt smukt men som egentlig bare er en smule ordinært. Jeg glæder mig dog stadig til at dykke ned i den. Både The Crown of EmbersVanish og Hidden er efterfølgere til bøger, jeg elskede - nemlig The Girl of Fire and Thorns og Firelight


*En hellig alliance af A.J. Kazinski
*Dandy af Jan Guillou
*Jordemoderen fra Hope River af Patricia Harman
*The Coral Island af R.M Ballantyne
*The Princess and the Goblin af George MacDonald
*The Story of the Treasure Seekers af E. Nesbit

En hellig alliance er et anmeldereksemplar fra Saxo.com og Jordemoderen fra Hope River er en del af #givbogenvidereTwitter, så faktisk burde den ikke være på listen. Jeg får nemlig ikke lov til at beholde den men skal give den videre efter endt læsning og Tanja har allerede gjort krav på den. De sidste tre bøger har jeg fået af BedsteVeninden. Jeg aner ikke noget om dem, men synes de har de fineste forsider!


*Fangirl af Rainbow Rowell
*All Our Yesterdays af Christin Terrill
*Every Day af David Levithan

Tre bøger jeg har glædet mig umådeligt til at eje og læse - især Fangirl står højt på listen over bøger jeg bare MÅ læse snart!


*Lola og retfærdighedens bog af Janne Hejgaard
*Lola og kalejdoskopet af Janne Hejgaard
*Lola og spejlene af Janne Hejgaard
*Splittet af Teri Terry

Lola-bøgerne har jeg fået til anmeldelse fra forfatteren selv og Forlaget Klim og Splittet har jeg fået af Nyt Nordisk Forlag.


Til Kindle:


*The Park Bench Test af Sarah Lefebve
*Forbidden Fruit af Selena Kitt

Begge er anmeldereksemplarer fra Netgalley og Forbidden Fruit har jeg allerede læst og anmeldt. Den engelske anmeldelse kan læses her, men bogen vil ikke blive anmeldt på bloggen - den er simpelthen for ringe!

Har I fået nogle spændende bøger i september? :) Og har I læst nogle af dem, jeg har fået?
Hvis der er nogen af de ovenstående bøger, I gerne snart vil have anmeldelse af, må I sige til - så må vi se om jeg kan få det gjort haha ;-)

12 kommentarer:

 1. Sikke en masse lækre bøger :D
  Selv har jeg læst En Hellig Alliance samt den første Lola bog, er igang med nr. 2.

  Jeg kunne godt tænke mig at du snart læste og anmeldte All our yesterdays :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ih, jeg glæder mig rigtig meget til at komme i gang med Lola-bøgerne. Synes de virker utrolig lovende!

   Den glæder jeg mig også til! :)

   Slet
 2. Åh du køber så mange fine og pæne bøger, altid! Jeg elsker disse indlæg :'D

  SvarSlet
 3. Jeg var lige ved at fortabe mig helt i de mange billeder - det ser rigtig spændende ud! Jeg synes, du skal læse All Our Yesterdays af Christin Terrill snarest muligt. Den er jeg meget spændt på at høre din mening om :-)

  Mvh. Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Den er jeg også selv meget spændt på - jeg har ikke læst så meget om tidsrejser, så det skal nok blive interessant ;)

   Slet
 4. Hold da op med en masse lækre bøger, jeg glæder mig til at høre hvad du synes om Fangirl. Den ville jeg bare gerne læse! ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, den glæder jeg mig også helt vildt til - mine forventninger er skyhøje!

   Slet
 5. Jeg er virkelig spændt på Jordemoderen fra Hope Rive, som jeg selv skal til at begynde på her en af dagene. Er dog nervøs... Jeg mener, jordemoder=fødsler, ikke? Jeg håber ikke, det bliver slemt. Lige der har jeg altså noget berøringsangst! :P

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er altså også et ret voldsomt emne og bestemt ikke et jeg behøver for meget information om ;) Men jeg synes, det er behandlet godt i bogen og jeg håber, du kommer til at nyde den ligeså meget som jeg gjorde :)

   Slet
 6. Jeg er også bare spændt på All our yesterdays, alle roser den jo til skyerne :P Elsker dine Månedens Bøger-indlæg, du køber altid så mange spændende bøger!

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, har også kun hørt gode ting om den bog - det sætter forventningerne ret højt i vejret ;)
   Hvor er du sød! Jeg er også virkelig fattig nu, men de er hver en krone værd! Elsker også dine indlæg, men har problemer med at kommentere på dem som andet end twitter-konto, desværre :(

   Slet