mandag den 2. september 2013

To Be Read: September 2013

Så er september godt i gang og det er på tide at vise jer min TBR-liste for denne måned. Også denne gang har jeg trukket to titler fra min TBR-Jar, selvom det ikke gik så godt med at få dem læst i sidste måned - jeg håber at kunne klare det bedre i september. Jeg har desuden tilføjet en masse titler til min TBR-Jar, fordi jeg bestemte mig for at smide alle mine Kindle-titler deri også. Jeg har en tendens til at glemme, hvilke fantastiske bøger jeg har til at ligge på den, fordi jeg ikke kan se dem og det er en skam. Så nu er der mulighed for at trække dem i stedet.

Jeg har valgt 'kun' at sætte 10 bøger på listen, fordi jeg går en forholdsvis travl måned i møde og ikke gider stresse mig selv. (Faktisk endte det med at blive 11, for jeg kom i tanke om Jordemoderen fra Hope River, som er fra #givbogenvidere på Twitter og som jeg virkelig glæder mig til at læse!)


*Jordemoderen fra Hope River af Patricia Harman


*The Magician's Guild af Trudi Canavan
*Priestess of the White af Trudi Canavan

Begge disse går ind under denne måneds tema og The Magician's Guild er desuden blev valgt for mig på Goodreads.


*Tangled Tides af Karen Amanda Hooper
*The Life List af Lori Nelson Spielman


*The Kingdom of Little Wounds af Susann Cokal
*The Lost Prince af Julie Kagawa 


*The Deepest Night af Shana Abé
*Jagten på Andomal af John Flanagan

Disse seks bøger er alle anmeldereksemplarer og de sidste to er gengangere fra sidste måneds TBR.


*Whispers in Autumn af Trisha Leigh
*How My Summer Went Up in Flames af Jennifer Salvato Doktorski

Og sidst men ikke mindst de to titler fra min TBR-Jar, som jeg ser meget frem til at læse. Og så bonus er How My Summer Went Up in Flames in 2013 debut.


Hvilke bøger har I planer om at læse i september? :)

6 kommentarer:

 1. Uh, heldige dig. Jeg glæder mig til at læse din anmeldelse, når du engang får læst den. Den lyder som den perfekte bog og hvem har ikke været en gal fangirl engang? ;)
  Spændende TBR-liste. Vil glæde mig til din anmeldelse af The Kingdom of Little Wounds. :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Præcis - og jeg elsker bare Rainbow Rowells måde at skrive på :)

   Jeg glæder mig også meget til at læse The Kingdom of Little Wounds - jeg er vild med coveret og indholdet lyder bare så spændende! :)

   Slet
 2. Det ser spændende ud! Jeg er lidt forelsket i forsiden til The Kingdom of Little Wounds :-)

  I øvrigt tak for, at du linkede til Goodreads-udfordringen. Jeg havde ikke tænkt på, at man kan bruge Goodreads på den måde. Det kan da være, jeg skal gøre det. Indtil nu har jeg kun brugt den til at læse anmeldelser og finde inspiration til nye, spændende bøger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er også et virkelig fint cover! :)

   Velbekom - jeg er selv storforbruger af Goodreads og synes virkelig det er fedt, at have den kontakt til de andre læsere. Og så er jeg stor fan af udfordringer ;)

   Slet
 3. Tusind tak - trods forkølelsen har jeg heldigvis fået gjort et godt indhug i min opgave. Er spændt på om det, jeg har skrevet, giver nogen mening i morgen :P

  Det er mig et evigt under, hvordan du kan nå at læse så mange bøger! Jeg har været i gang med City of Bones i snart en måned nu, selvom jeg endda synes, den er ret god. Har bare virkelig svært ved at finde tiden til at læse. Men jeg skal trods alt gerne nå at blive færdig med den i (starten af) september, så jeg langt om længe kan få læst lidt af dine "Fokus på.."-indlæg :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Hvor er du sød :) Jeg har ikke noget job, så jeg har masser af tid hjemme - især de uger, hvor min kæreste ikke er hjemme fra mandag morgen til fredag aften ;)

   Er sikker på din opgave bliver fantastisk!

   Slet