søndag den 1. september 2013

Update på bogudfordringerne - August

Så er september i gang og jeg er godt i gang med skolen. Det er fantastisk at være tilbage og jeg nyder virkelig at komme derud. I får igen en lille update på, hvordan det går med mine udfordringer:
 • Jeg har læst 2 bøger fra Hr. Kærestes liste og 1 fra BedsteVeninden.
 • Jeg har fået læst 20 bøger i august måned ..
 • .. heraf går 4 af dem ind under august tema: varulve/shapeshifters.
 • Ingen af bøgerne var 2013 Debut Author, men jeg har jo sådan set også færdiggjort den challenge.
 • 40 % af de læste bøger i denne måned var Cassandra Clare og jeg foretrækker klart The Infernal Devices fremfor The Mortal Instruments.
 • Jeg fik læst 7 af bøgerne på min TBR-liste, men overhovedet ingen fra min TBR-Jar, hvilket er virkelig dårligt. Men de to titler ryger tilbage i krukken og får en chance en anden måned - for jeg har ikke opgivet min TBR-Jar!
 • Månedens bedste bog var enten Emma eller Firelight... 
 • ...og den dårligste er umulig at vælge - jeg har desværre haft en måned med mange middelmådige bøger.

Min august måned indeholdt skolestart og to nye klasser, hvilket selvfølgelig har sat min læsning en smule på stand-by. Jeg nåede dig at få læst en masse i de 19 dage jeg havde ferie. Jeg fik læst alle Cassandra Clares bøger til Fokus på... dagene (hvis I har feed-back til det er I mere end velkomne til at smide en kommentar eller sende en mail).

Denne måneds tema er 'hekse' og endnu engang tolker jeg meget bredt. For mig er en heks altså en pige/kvinde, der har med magi at gøre. Ordet 'heks' behøver derfor hverken at optræde i titel eller bog for at blive talt med - jeg kan jo ligeså godt gøre det så nemt for mig selv så muligt!

Jeg er spændt på, hvor meget jeg får læst den kommende tid, for til trods for mit lave timetal på skolen, har jeg vildt travlt! Vi har enormt mange lektier for og de første opgaver er allerede efterspurgt. Desuden skal jeg planlægge en praktik og oveni det hele er jeg begyndt at træne. Så jeg har nok at se til! Men mon ikke jeg finder tid til bøgerne alligevel - man kan jo altid finde lidt tid til det, man elsker.

Hvordan er jeres august gået rent bogmæssigt? :) 

6 kommentarer:

 1. Iiiimponerende! Dejligt med al den læsning :-)

  Jeg har også fået læst en del i august måned - blandt andet højtlæsning for gemalen. Det er en af vores yndlings-feriebeskæftigelser ;-)

  Jeg måtte dog droppe flere lydbøger, fordi de simpelthen var for kedelige...!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder simpelthen så hyggeligt med højtlæsning. For et par somre siden læste min veninde højt for mig når vi tog sol - jeg faldt altid i søvn. For mig er højtlæsning åbenbart utrolig beroligende ;)

   Øv med kedelige bøger - læser du dem så i bogform eller har du fuldstændig droppet bogen?

   Slet
  2. Så dropper jeg dem som regel helt - med mindre det er på grund af en dårlig oplæser. Det var det så ikke i disse tilfælde :-/

   Slet
 2. Uha lyder som om du har travlt med lektierne :)
  Heksetemaet lyder altså spændende! Glæder mig til at læse mere om det :)
  Min augustmåned er gået ok mht. bøger, jeg har fået læst nogle bøger, som længe har stået på min "to read" liste, og da jeg først starter i skole i morgen, har jeg haft god tid til at læse, efter jeg kom hjem fra ferie.

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, det er heldigt at jeg kan lide mit studie - ellers ville det være forfærdeligt ;)
   Jeg elsker bøger om magi, så heksetemaet er helt perfekt for mig :D

   Det er altid lækkert at få bragt sin to-read liste lidt ned - jeg forsøger selv desperat ;) Uh, bliver (forhåbentligt) lækkert for dig at starte i skole, selvom det tit tager læsetid :D :P

   Slet