tirsdag den 1. oktober 2013

Update på bogudfordringerne - September 2013

Så er oktober endelig i gang og jeg ser virkelig frem til at få efterårsferie om et par uger. Den sidste måned har været ret hektisk og det fortsætter helt indtil fredag i uge 41 - så jeg glæder mig til den skønne ferie. Desuden er der jo både en read-a-thon og et bogbloggertræf at se frem til, så jeg er sikker på at oktober bliver en skøn måned.
I får igen en lille update på, hvordan det går med mine udfordringer:
 • Jeg har hverken læst nogle bøger fra Hr. Kærestes liste eller fra BedsteVeninden - det er faktisk lidt for dårligt, for jeg er virkelig bagud og er begyndt at tvivle på at jeg når dem.
 • Jeg har fået læst 11 bøger i september måned, hvilket gør denne måned til min hidtil dårligste ..
 • .. 3 af dem går dog ind under septembers tema: hekse.
 • Ingen af bøgerne var 2013 Debut Author, men jeg har jo sådan set også færdiggjort den challenge.
 • Jeg fik læst 3 af bøgerne på min TBR-liste, men overhovedet ingen fra min TBR-Jar, hvilket er virkelig dårligt. Men de to titler ryger tilbage i krukken og får en chance en anden måned - for jeg har ikke opgivet min TBR-Jar! Jeg skal dog lære at være bedre til at holde mig til listen - eller lave en kortere liste :P
 • Månedens bedste bog var Crystal af Joss Stirling, som jeg havde ventet så længe på og som jeg virkelig elskede... 
 • ...og den dårligste var Forbidden Fruit, som var ganske rædselsfuld.

Min september har indeholdt tonsvis af skolearbejde, træning og masser af alenetid - Hr. Kæreste er nemlig væk hjemmefra 5 ud af ugens 7 dage i øjeblikket og det er lidt hårdt. Muligvis er jeg lidt en pivskid, men når man er vant til at være sammen hver dag, er det altså hårdt at være fra hinanden så meget. Til trods for al min alenetid har jeg dog, som I kan se, ikke fået læst særlig meget. Lysten har ikke været der og jeg må indrømme at bloggeriet også bremser min lyst til at læse. I øjeblikket har jeg nemlig ikke lyst til at skrive anmeldelse af de bøger, jeg læser og har faktisk mest lyst til at lukke bloggen - om ikke andet så for en kort periode. Men jeg tager oktober med og håber at min lyst til læsning og bloggen kommer tilbage. Så må jeg se, hvordan det hele ser ud når oktober ender.

Denne måneds tema er 'dystopi' og jeg ejer simpelthen SÅ mange bøger, der går ind under det tema at jeg ikke behøver læse andet hele måneden! Dog har jeg efterhånden en del anmeldereksemplarer jeg skal have læst mig igennem, så det bliver nok ikke Ryd Reolen, der bliver fokus i denne måned - desværre. Jeg håber, at Dewey's Read-a-Thon (som jeg nok skal skrive mere om inden længe) og en efterårsferie giver mig tid, lyst og overskud til at få læst en masse.

Hvordan er jeres september gået rent bogmæssigt? :) 

7 kommentarer:

 1. Åh, jeg håber ikke, du lukker bloggen. Den er altid et rart sted at klikke forbi; og jeg ville virkelig savne den, hvis den forsvandt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, det er virkelig pænt sagt! Jeg håber, min lyst vender tilbage, men jeg er ikke interesseret i en halvhjertet blog - så hellere stoppe mens legen er god :)

   Slet
 2. Kun 11 bøger... ja det er jo nærmest en skændsel!! ;) ;) ;) DET ER JO STADIG VILDT MEGET! Relax guurl. Du presser dig selv for hårdt! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha, jeg ved det godt - men det er jo det laveste jeg har læst på en måned i år :P

   Slet
 3. Ohh... NOO! Kan godt forstå hvis du bliver påvirket af at kæresten ikke er hjemme, det ville det i hvert fald have gjort ved mig. Men lad os håbe vi kan få dig i boghumør på fredag! :0) Jeg synes du har læst beundringsværdige mange bøger i år!

  SvarSlet
  Svar
  1. Haha... lørdag selvfølgelig. :0)

   Slet
  2. Er sikker på lørdag nok skal gøre mig i et helt vildt godt boghumør (og jeg er med på fredag også - lad os tage en hel weekend hehe) :P
   Tak, jeg er også selv overrasket over hvor meget jeg har nået :)

   Slet