onsdag den 19. november 2014

Bag skærmen #2

Jeg synes blogging kan være en lidt ensidet fornøjelse. Som blogger krænger man en del af sig selv ud på nettet og ligegyldigt, hvor mange kommentarer man får, er det svært at kende sine læsere. Jeg har derfor bestemt mig for at komme med et spørgsmål i ny og næ, som jeg selvfølgelig håber I vil svare på - ellers går meningen jo lidt af :) Og jeg svarer desuden selv på spørgsmålet, så vi ligesom kommer i gang og I kan kende den del af mig også.Hvordan man præsentere sig selv har en hel del at sige om, hvad indtryk andre får af en. Men det er jo hele ens identitet, der skal fremvises i løbet af ganske kort tid, noget jeg personligt finder ganske umuligt. Og det er altså vildt svært, for hvilken del af sig selv vælger man at  fremvise? Det kommer selvfølgelig an på, hvem det er man bliver præsenteret for samt i hvilken forbindelse det er.

Hvis du skulle præsentere dig selv med 3 begreber/ord/titler, hvilke skulle det så være og i hvilken rækkefølge?

For mig ville det være: Læser, mor og studerende.

Læser fordi det er så stor en del af, hvem jeg var og hvem jeg er. Bøgerne har formet mig som menneske og har været min flugtvej, når livet har været for hårdt. Jeg finder helte i fiktionen, kloge citater, ord jeg forsøger at leve efter og forbilleder. Bøgerne er der altid for mig og de vil altid spille en stor rolle i mit liv.

Mor fordi jeg jo som bekendt er blevet mor. Det har uden tvivl ændret mig, men samtidig føler jeg at jeg har bevaret mig selv og ikke 'mistet' noget ved at tilføje den titel (udover tid, vel at mærke...). Mor-delen er også den, der (ud af de tre titler, jeg har valgt) er nemmest at spotte hvis man møder mig, for jeg jo har som regel babyen hængende på armen.

Studerende fordi jeg studerer (no shit, Sherlock). En titel, jeg inderligt håber at kunne ryste af mig, når vi når sommeren. Jeg gider ærligt talt ikke studere længere, men samtidig er jeg rædselsslagen ved tanken om at skulle ud på det store arbejdsmarked - det er jeg sgu da slet ikke voksen nok til!!

Hvad med jer? :)

6 kommentarer:

 1. Skønt indlæg :D
  Mine 3 ord ville være...

  Introvert: Jeg har det rigtig godt i mit eget selskab, eller sammen med få rigtig gode venner, men har også meget brug for alenetid. Og nu har jeg gennem det sidste år accepteret at det er sådan jeg er :)

  Studerende: Er på første år på kandidaten.. puha jeg glæder mig til jeg er færdig :b

  Livsnyder: Fordi jeg elsker at rejse, læse bøger, se film og lave dejlige ting sammen med min kæreste :)

  SvarSlet
  Svar
  1. De 3 ord kunne også beskrive mig, så jeg synes det er nogle dejlige ord :D

   Slet
 2. Jeg er godt nok i tvivl om hvad mone tre ord skal være. Det er mega svært og kommer nok også lidt an på hvem jeg skal præsentere mig for. Men et generelt billede bliver således:

  Landinspektør: jeg blev færdig med uddannelsen i sommers og det er bare som om der er helt specielle forventninger til hvordan en landinspektør er og de ting kan jeg ret godt li.

  Læser: selvom det hurtigt kan blive lidt kliché i det her selvskab, så betragter jeg mig selv som læser og kan slet ikke forestille mig et liv uden bøgerne og deres skønne fortællinger.

  Det sidste ord er sværere. Jeg vakler mellem Spejder og Gårdejer. Spejder fordi det virkeligt har været med til at forme mig og fordi jeg elsker udelivet og vandreture. Gårdejer er stadig en ret ny titel for mig, så jeg er endnu ikke helt sikker på hvad den indebærer. Derfor bliver det sidste ord: Spejder

  SvarSlet
  Svar
  1. Det kommer nemlig præcis an på, hvem man skal præsenteres for ;)
   Åh, hvor gad jeg godt at det var mig, der var færdiguddannet! Virkelig gode ord, som skaber et meget præcis (selvom det måske virker lidt snævert) billede af den person, jeg har opfanget gennem din blog ;)

   Slet
 3. Drømmer = bruger størstedelen af mit liv, både hjemme og i skolen på at drømme. Om alt

  Drama freak = Når jeg ikke drømmer eller læser, som er at drømme gennem en bog, bruger jeg min tid på teater. Om det så er at se teater, spille teater eller noget andet med teater så er jeg glad.

  Familie menneske = Jeg elsker at bruge tid på eller med min familie. Det giver mig en indre ro

  Det gav faktisk et ret stort indblik i mit liv...
  - Liv

  SvarSlet
  Svar
  1. Det lyder som et dejligt liv :) Drømmer er virkelig også et godt ord, det kunne også sagtens passe på mig :)

   Slet