mandag den 10. november 2014

Indrømmelser #1

Ligegyldigheder, semi-hemmeligt eller noget, man ikke taler så meget om. Indrømmelserne er mange ting, men nok mest her, hvor jeg deler det, jeg ikke ellers får sagt.Jeg tror, at hvis jeg læste den første Harry Potter bog i dag, ville jeg være langt fra imponeret. Det er tydeligt at mærke at det er en debut-bog på sproget og historiens udvikling og opbygning. Jeg ville sandsynligvis læse videre i serien, fordi jeg ville være dybt imponeret over Hogwarts og hele skole-konceptet, men jeg ville ikke have travlt med det. Og jeg ville stadig hade slutningen (på serien) præcis ligeså meget som jeg gør nu! (Dog ville jeg stadig holde mere og mere af serien, efterhånden som den udviklede sig - det er bare den første bog, jeg ikke er så vild med).

2 kommentarer:

  1. Modig indrømmelse. Jeg spekulerer lige for tiden meget på HP-bøgerne og om jeg mon fik dem sat op på en piedestal dengang..

    SvarSlet
    Svar
    1. Det tror jeg, de fleste af os har gjort. For de åbnede jo døren til mange fantasy for de fleste. Og for bøgernes verden for endnu flere. Jeg er i hvert fald uendelig lykke for, at jeg læste dem dengang, med ungdommens uskyldige øjne, og ikke nu ;)

      Slet