lørdag den 17. januar 2015

Siden sidst...

Bum, sikke en stilhed der blev herinde. Julero og alt det der. Eller noget. Faktisk var det fordi jeg mistede lysten til at skrive noget herinde. Hverdagen fangede mig og bloggen forsvandt - ude at øje, ude af sind. Jeg tvivler stærkt på, at jeg er tilbage i fuld firspring for foråret er ren lort hvad overskud og tid angår. Men jeg savner at blogge og indimellem vil jeg nok dukke op herinde med et lille pip, en boganmeldelse eller en omgang brok.

Men I kan da lige få et overblik over, hvad der er sket siden sidst:


 • Jeg er flyttet. (sådan ude i virkeligheden)
  • Vi fik endelig sagt vores elendige lejlighed op og er flyttet i en anden, nyrenoveret og lækker lejlighed. Den er lidt større, koster over dobbelt så meget og jeg elsker den. Og så har Pigebarnet fået sit helt eget værelse!
 • Jeg overlevede julen (og nytåret)! 
  • Jeg er ikke fan af julen sådan generelt. Jeg er ikke meget for familie tamtam, nisser er mig hamrende ligegyldige og 'året fedeste aften' har stort set altid været en skuffelse for mig. Pigebarnet var desuden ikke fan af at vi altid skal en masse i helligdagene og det tog ret hårdt på hende, desværre, så det hjalp ikke ligefrem på mit julehumør. 
 • Jeg har brugt en del tid på at spekulere på mine familieforhold og hvad jeg gerne vil i fremtiden.
  • For både min og Pigebarnets skyld, er det vigtigt for mig kun at have 'ordentlige' mennesker i mit liv. Mennesker, som jeg er sikker på vil mig det bedste, og det har altså krævet en del tanker og en smule handling.
 • Jeg har bandet og svovlet over mit uddannelsessted
  • Det er nemlig lige gået op for dem at det nok var en god ide at informere mig (og resten af mit gamle engelskhold) om, at vi mangler 6 ects point for at kunne gennemføre uddannelsen. Det har de da vidst længe og snakket om til flere møder, men først dagen før juleferien fik vi besked om at vi skulle til møde den første dag efter ferien. De 6 ects point svarer til 3 ugers fuldtidsstudie, som vi lige skal have proppet ind og have overstået inden vi skal skrive bachelor. FOR HELVEDE!!! Som om jeg ikke havde nok at se til i forvejen og som om min dårlige samvittighed ikke sled mig nok op. Jeg magter simpelthen snart ikke mere! Nej nej, vi skal da lige observere en klasse, planlægge undervisning, gennemføre undervisning samt aflevere studieprodukt. FML!
 •  Jeg har (igen) talt mine bøger og gjort op med mig selv, hvad jeg gerne vil i 2015 (sådan rent bogligt).
  • Der er blevet opdateret under diverse faner, hvis I er interesseret i at se mine challenges for i år (og I må meget gerne smide en kommentar, hvis I har læst nogle af bøgerne på BedsteVenindens liste). Og så har jeg besluttet at jeg må købe en ny bog for hver 3. bog jeg læser. Spændende om jeg kan overholde den beslutning. (Og så er I bedøvende ligeglad med, hvordan mine bogreoler ser ud og hvordan min statistik over læst/ulæst fysisk/Kindle er, ikke?)

Desuden har jeg gjort mig lidt overvejelser omkring, hvad der kommer på bloggen det næste stykke tid (tid er her et relativt begreb).

 • Secret Santa
  • Det er hamrende for dårligt at jeg ikke er kommet med en opfølger på min lille leg. Det kommer, for jeg vil helt sikkert gerne have mulighed for at fremvise min egen fine gave og smide en opfordring om at deltage til efteråret, hvor jeg regner med at gentage successen. 
 • Tag-indlæg
  • Jeg blev tagget for laaaang tid siden og vil virkelig gerne lave det tag, for jeg synes det var sjovt at læse andres!
 • YouTube indlæg
  • Jeg har et par videoer, jeg gerne vil vise jer, så det kunne være jeg skulle gøre det til et fast indslag (....hahaha lad os nu se!)
 • Boligindretning
  • Jeg er pludselig begyndt at gå vanvittig meget op i boligindretning og kunne godt tænke mig, at vise jer, hvad jeg godt vil have og få nogle kommentarer/anbefalinger/råd fra jer søde læsere. Og skulle det gå helt over gevind, kunne jeg måske vise jer, hvordan vi bor og hvordan Pigebarnet værelse stille og roligt bliver til et rigtig værelse!
 • Brokke/vræle-indlæg
  • Jeg har et indlæg i kladder omkring at være en dårlig mor og et omkring at være studerende mor. De skal bare lige skrives færdige... Og så kommer der garanteret flere, for jeg kan nu meget godt lide at brokke mig.
 • Anmeldelser
  • Jamen for pokker, det er jo faktisk det, bloggen handler primært om. Bøgerne, anmeldelserne, BØGERNE! Jeg er gevaldigt bagud, men vil gerne indhente det forsømte. Og så har jeg et par anmeldereksemplarer, som venter på at jeg gider skrive lidt om dem (intet kan give mig dårlig samvittighed som anmeldereksemplarer!)
 • Mor-indlæg
  • Ja, det virker nok som om at indlæggende under Brokke/vræle kategorien burde høre under her, men det gør de altså ikke. Mor-indlæg er mere sådan noget 10-ting-jeg-gerne-ville-have-vidst-om-babyer og Sådan-får-du-din-baby-til-at-holde-snitterne-fra-dine-bøger (sidstenævnte kommer lige så snart jeg har fundet ud af det!)
 • Besvarelse af kommentarer
  • Jeps, det er jeg hamrende elendig til, men jeg lover at blive bedre for jeg knus-elsker når I skriver til mig! (og det samme gælder i øvrigt mails....!)
Nå, men det var egentlig bare det jeg ville. Ikke noget særligt, men bare lige ønske jer et meget forsinket godt nytår (og glædelig jul, selvfølgelig) og så glæder jeg mig til et helt fabelagtigt 2015 (... når det står på bloggen, så er det nødt til at være rigtigt, ikke?...)

Er du noget hertil uden at give op og bande over manglen på billeder, så er du fandeme for sej! Virtuel krammer til dig :)

10 kommentarer:

 1. Virtuel krammer tilbage til dig! :D

  SvarSlet
 2. Smider et virtuelt kram tilbage! Glæder mig til både brok-dårlig mor-lorte studie- og boglige indlæg;)

  SvarSlet
 3. Sjovt med boligindretningen - jeg bliver jo nødt til at spørge - hvordan har det påvirket bogsamlingen?
  Dejligt at du er tilbage!

  Mvh.
  Den lille Bogblog

  SvarSlet
  Svar
  1. Der hvor vi boede før, havde jeg 5 bogreoler (de der billy-reoler fra IKEA). Dem har jeg stadig, men der er kun plads til 3 af dem i stuen, så de to sidste står i soveværelset. Håbet er at få min svigerfar til at bygge en reol i stuen, der ikke er så dyb men som fylder hele den ene væg. Og så skal jeg have sorteret i mine bøger, for de kan bare ikke alle sammen være der. Spørgsmålet er så om bøgerne skal sælges eller om de skal sættes ud i skuret. Og hvordan jeg skal få plads til nye bøger, tør jeg slet ikke tænke på... Er glad for at jeg har min Kindle! :D

   Slet
 4. Virtuelt kram til dig også! :D
  Godt at se du stadig er her ;) Jeg har også selv været ret så stille på bloggen, så er lidt glad for det ikke kun er mig ;) Har dog ikke et barn, så jeg har ikke så god en undskyldning! Glæder mig til at følge med i alle de forskellige indlæg, du har planlagt, det lyder spændende det hele! :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mangel på tid er en glimrende undskyldning, ligegyldig hvad årsagen til tidsmanglen er ;)
   Yay, dejligt - det gør det mere sjovt at skrive, når man ved at der er folk, der gider læse det :D

   Slet
 5. Jeg sender også et virtuelt kram tilbage! Uanset om du blogger 5 eller 500 gange i 2015, så vil jeg sidde her og glædeligt læse dem. Man skal huske at blogging er ment til at være en sjov hobby ^^

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, du er sød :D Og det er præcis det man skal huske. Det kan desværre komme til at føles lidt som en pligt, men så er det meget rart med en pause, så man kommer i tanke om, hvor fedt det egentlig er når man gør det for hyggens skyld :)

   Slet