mandag den 9. marts 2015

Secret Santa - Endelig!

Nå men, kan I huske at jeg sidste år have en Secret Santa leg kørende? Der endte faktisk med at være en del tilmeldte og det virker til at folk hyggede sig med det. Personligt synes jeg det var vildt fedt (men det skal jeg jo også sige haha). Ej, jeg synes faktisk det var super fedt at være Secret Santa og finde en gave og samtidig gå og vente på en gave fra en ukendt - eller, det vil sige, det var jo så ikke så ukendt for mig, når jeg lavede planen over, hvem der sendte til hvem, men alligevel - det var fedt!

Jeg endte med at skulle sende til Michelle og som den elendige blogger jeg er, har jeg ikke engang et billede af gaven. Flot altså! Men jeg kan afsløre så meget, at hun fik En mand der hedder Ove som jeg selv læste kort tid før og ELSKEDE!!! (Seriøst, læs den!)

Selv fik jeg gave af Camilla og der var hele to bøger i OG chokolade - så bliver det altså ikke meget bedre. Igen viser jeg mine fremragende bloggerskills i form af et instagram billede! Jeg fik Assassin's Apprentice af Robin Hobb og Stardust af Neil Gaiman. Begge bøger er sindsygt smukke og chokoladen var virkelig lækker. Alt i alt en fremragende gave!


Jeg har planer om at gentage successen senere i år, men vælger så at starte i lidt bedre tid så folk kan modtage deres gave løbende fra 1. december - bare for at gøre december måned endnu hyggeligere. Jeg håber, I har lyst til at deltage (igen) til efteråret.

12 kommentarer:

 1. Årh jo, det kunne være virkelig sjovt! Jeg er frisk :-)

  SvarSlet
 2. Jamen alting til sin tid! :D
  Det var SÅ hyggeligt sidste år og det satte en fantastisk julestemning i gang i vores lille bogbloggerunivers! Jeg er uden tvivl klar på endnu en omgang i december! :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Ja, man skal jo nødig have for travlt. Stress og alt sådan noget ;)

   Det lyder super godt, jeg glæder mig allerede :D

   Slet
 3. Det var så skønt et initiativ og jeg deltager meget gerne igen i år! :D

  SvarSlet
 4. Det var en superfin idé og jeg er helt sikkert med igen næste gang :-)
  /Rikke

  SvarSlet
 5. Det var rigtig hyggeligt at være med. Selvom jeg nu stadig lidt savner en "jeg har modtaget pakken" besked fra min Secret Santa (som jeg sendte til). Kunne man ikke lave en opfordring om at give en lille status update til afsenderen næste gang? Det er meget rart at vide om pakken er nået godt frem i det mindste. :)

  SvarSlet
 6. Det er godt nok hyggeligt, og bøger og choko dur bare altid!

  - Anne

  SvarSlet