torsdag den 29. december 2016

Christmas Cracker Book Tag

Jeg er blevet tagget af Michelle i Christmas Cracker Book Tag og den vil jeg selvfølgelig gerne lege med i.


Pick a Book with a Wintry Cover
Vinterridderne af Paul Stewart har det fineste vintercover og det er sådan en god bog. Faktisk er det en helt fantastisk serie og den er så smukt illustreret af Chris Riddell. Hvis du endnu ikke er dykket ned i eventyret, kan jeg kun anbefale at du straks kommer i gang!


Pick a Book You’re Likely to Buy as a Present
Stærkt mærket af mit job, vil jeg indrømme at jeg ville give 'Hvor taler du flot dansk!' af Abdel Aziz Mahmoud. Den er så relevant, så skøn og helt sikkert noget jeg mener, mange ville have godt af at læse.

Pick a Festive Themed Book
Øhmn, jeg læser utrolig få julehistorier, men Little Women af Louisa May Alcott har den dejligste julestemning i starten og emmer generelt af hygge og kærlighed. 

Pick a Book You Can Curl up with by the Fireplace
Her er jeg nødt til at svare The Snow Child af Eowyn Ivey fordi beskrivelserne i bogen er så fabelagtige at jeg kan mærke kulden og ensomheden i Alaskas brutale natur og derfor har brug for ilden til at varme mig. Fantastisk bog!

Pick a Book You Want to Read over the Festive Period
For mig er the Festive Period mellem jul og nytår og der regner jeg egentlig ikke med at læse særlig meget. Der skal hygges med familie og venner og tiden blandt siderne bliver nok knap. Skulle jeg dog få tid til at få læst en smule, vil jeg tro at valget falder på en let fantasy eller noget new adult - noget, jeg kan gå til og fra uden at bekymre mig om at skulle huske en masse detaljer. 

Pick a Book That’s So Good it Gives You the Chills
Helt sikkert Humans of New York. Det er måske ikke som sådan en bog i den traditionelle forstand, men snarere en samling historie fortalt mest i billeder. Og den er så smuk og så rørende og jeg bliver aldrig træt af at kigge i den!

Pick a Book Going on Your Christmas Wishlist


Jeg får utrolig sjældent bøger i julegave, så der er ikke nogen at finde på min ønskeseddel. Til gengæld står der et gavekort til Saxo på, så jeg selv kan købe alle de bøger, jeg drømmer om og deriblandt er den nye smukke udgave af Jane Eyre som Lindhardt og Ringhof står bag.

1 kommentar:

  1. Dejligt at du gad at være med. Og nogle gode valg du har fundet frem til :)

    SvarSlet