fredag den 20. april 2012

"Jalousi" - Anna Godbersen

Titel: Jalousi
Forfatter: Anna Godbersen
Serie: Luxe #3
Forlag: Carlsen
Sider: 417
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 5/5


SPOILER ALERT

Læs først: Luxe og Rygter


Fra bagsiden: Efter Elizabeth Hollands dramatiske hjemkomst til Manhattan er der store forventninger til hendes nye entre på de bonede gulve i de eksklusive kredse. Men Elizabeth slikker stadig sine sår og holder en tøvende afstand til selskabslivet. Samtidig kæmper hendes søster Diana med modtridende følelser efter Penelope Hayes' og Henry Schoonmakers overraskende bryllup. Snart begynder sladderspalterne at spørge til, om New Yorks mest feterede familie mon holder noget skjult?
Det meste af bogen foregår på et feriested, hvor alle de unge og smukke opholder sig. Penelope fryder sig over at have vundet kampen om Henry, men har hun nu også det? Elizabeth kæmper en brav kamp for at komme sig over Will, selvom hun egentlig ikke har lyst til det. Og det lader til at blive sværere end først antaget. Også (Caro)Lina får sig en grim overraskelse!

Bogen er ikke så spændende som de foregående, jeg synes måske, kampen om Henry er ved at blive en smule kedelig. Diana er igen blevet en smule kedelig, Penelope er direkte pinlig og Elizabeth sørger. Altså sker der ikke den vilde udvikling i bogen, men den er let at læse og bliver hevet op på 5 ud af 5 af Teddy. Jeg holder så uendelig meget af Teddy <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar