torsdag den 12. april 2012

"Faldne engle" - Robert Muchamore

Titel: Faldne engle
Forfatter: Robert Muchamore
Serie: CHERUB #3
Forlag: Phabel
Sider: 286
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 5/5

SPOILER ALERT

Læs først: Ilddåb, Narkobaronen, Arizona Max, Dødsstødet, Dommedagskulten og Dyregalskab.Fra bagsiden: James er på mission i Rusland, men opgaven går frygtelig galt, og han får brug for alle sine evner for at slippe levende ud af landet. Da det omsider lykkes James at komme hjem, erfarer han, at hans mareridt kun lige er begyndt. Samtidig er James' søster, Lauren, ude på sin første solo-mission, der har til formål at afdække en brutal operaion med menneskehandel. Hun indlogeres på et børnehjem, hvor hun får til opgave at blive fortrolig med en jævnaldrende, russisk pige, der kan lede direkte til bagmændene. Missionen kategoriseres som lav risiko. Men det viser sig ikke helt at holde stik.

Jeg er helt vild med denne bog. Både cheruber og ledere bliver meget menneskelig og bogen fortæller, hvad der sker, når tingene går galt. Personerne udvikler sig meget gennem bogen og virker realistiske og "rigtige" hele vejen igennem. De opfører sig som teenagere og børn.
Samtidig kan jeg rigtig godt lide at følge Lauren, jeg synes hun er et dejligt frisk indput i bøgerne, så det hele ikke bliver drengehørm med James :)

1 kommentar:

  1. Helt enig. Det er rart at man kan se at de faktisk er helt normale teenagere og personer der også kan begå fejl. Og Lauren er helt klart dejlig at læse om. James kan nogen gange godt irritere lidt, og så er det rart at Lauren er med imellem og gør at serien i højere grad også henvender sig til piger.

    SvarSlet