lørdag den 28. april 2012

"Lidenskab" - Maggie Stiefvater

Titel: Lidenskab
Forfatter: Maggie Stiefvater
Serie: Ulvene fra Mercy Falls #2
Forlag: Gyldendal
Sider: 406
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 3/5


SPOILER ALERT

Læs først: VildskabFra bagsiden: Drengen: Engang var Sam ulv. Nu er han menneske. Han kæmper for at beskytte de unge vilde varulve, for at rumme smerten fra sin fortid of for at skabe en fremtid med Grace.
Pigen: Engang blev Grace reddet fra ulvene. Nu kalder de på hende i skoven. Hun kæmper for ikke at give efter, for ikke at lade sine forældre ødelægge alt og for at skjule sandheden om Sam.
Kærligheden: Grace og Sam elsker hinanden med dyb lidenskab. De er forelskede for første gang. Deres kærlighed er forbudt. Og de ved, at den ikke varer for evigt.

Denne bog er bedre end Vildskab. Jeg kan godt lide, at historien også bliver fortalt fra Cole og Isabels synspunkt, det giver lidt mere kant til bogen og gør den mere spændende. Jeg synes dog ikke, at der rigtig sker noget, men måske er det fordi, jeg forventer mere action i en bog og mindre følelses-gennemgåelse!
Det er stadig ikke min yndlingsserie og bliver det helt sikkert aldrig, men har man læst Vildskab, bør man gøre sig selv den tjeneste at læse Lidenskab også. Den er en del bedre!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar