fredag den 27. april 2012

"Generalen" - Robert Muchamore

Titel: Generalen
Forfatter: Robert Muchamore
Serie: CHERUB #10
Forlag: Phabel
Sider: 296
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 3/5


SPOILER ALERT

Læs først: Ilddåb, Narkobaronen, Arizona Max, Dødsstødet, Dommedagskulten, Dyregalskab, Faldne engle, Bandekrig og Søvngængeren.

Fra Saxo: Vi befinder os i ørkenen tæt på Las Vegas på det største uddannelsessted for urban krigsførelse. Her bliver fyrre britiske kommandosoldater jagtet af en hel amerikansk bataljon. Men deres chef har et es i ærmet: Han har planer om at smugle ti CHERUB agenter ind på området og kæmpe det bedste wargame nogensinde. CHERUB agenterne har én afgørende fordel: voksne nærer aldrig mistanke til, at børn udspionerer dem. Officielt eksisterer børnene i CHERUB end ikke, og da det går op for de amerikanske soldater, hvad det er, der har ramt dem, er det for sent.

Bogen er ikke lige så spændende som de andre, fordi der ikke som sådan er en rigtig fare. Det er jo en øvelse, de er på. Alligevel fungerer historien godt og faktisk virker den mere realistisk end flere af de andre bøger.
En af de ting, jeg rigtig godt kunne lide ved bogen, var at James blev droppet. Det er lidt rart at få ham ned fra hans høje hest og se hvad der sker med ham, når han opdager, at det ikke er hele verden der elsker og vil have ham. Han er nu en ret sød fyr :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar