fredag den 4. maj 2012

"Skyggebølge" - Robert Muchamore

Titel: Skyggebølge
Forfatter: Robert Muchamore
Serie: Cherub #12
Forlag: People's Press
Sider: 283
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 3/5

SPOILER ALERT

Lær først: Ilddåb, Narkobaronen, Arizona Max, Dødsstødet, Dommedagskulten, Dyregalskab, Faldne engle, Bandekrig, Søvngængeren, Generalen og Blod og krom.

Fra bagsiden: Korruption, livstruende vandmasser og hæsblæsende flugt fra myndighederne!
Efter en tsunami forårsager massive ødelæggelser på en tropisk ø, sender øens guvernør en hær af bulldozere ud for at vælte øens landsbyer og erstatte dem med luksushoteller.
James sendes på sin sidste mission som CHERUB-agent på øen - og det er absolut ikke hans ønskescenarie at ende sin CHERUB-karriere med at infiltrere miljøet omkring den korrupte og ubehagelige guvenør. Den nu pensionerede kollega Kyle Blueman viser sig at være involveret i sagen og fremlægger en højst kontroversiel plan - og James må træffe det sværeste valg. Skal han være loyal over for CHERUB eller over for sin ældste ven?

Jeg var lidt skuffet over den den her bog. Det er den sidste bog om CHERUB og jeg synes desværre ikke, den bliver rundet ordentligt af. Det virker ikke, som om serien er slut, for jeg synes bogen slutter, ret lig de andre.

 Desuden bliver der brugt rigtig meget tid på Kyle og en kvinde ved navn Helena, en bi-historie, jeg synes var ret træls. Jeg ville meget hellere have hørt mere om James og Lauren.

Når det er sagt, er bogen stadig udmærket på sin egen måde. Den er, som altid, velskrevet og sjov med et alvorligt element.

Selvom bøgerne primært er rettet mod unge drenge, synes jeg alle kan læse dem og få noget ud af dem. Både min kæreste og jeg har læst serien med stor fornøjelse.

1 kommentar: