fredag den 28. september 2012

Fredagsønske #19

Jeg er typen, der ikke kan lade være med at kigge på bøger. I boghandler, på Goodread, på Amazon, på blogs og tusinde andre steder nettet. Derfor er min ønskeliste altid rigtig lang. Fremover vil jeg hver fredag smide et indlæg om en bog fra min ønskeliste. Forhåbentlig kan jeg inspirere andre :)

She won’t rest until she’s sent every walking corpse back to its grave. Forever.
Had anyone told Alice Bell that her entire life would change course between one heartbeat and the next, she would have laughed. From blissful to tragic, innocent to ruined? Please. But that’s all it took. One heartbeat. A blink, a breath, a second, and everything she knew and loved was gone.
Her father was right. The monsters are real….
To avenge her family, Ali must learn to fight the undead. To survive, she must learn to trust the baddest of the bad boys, Cole Holland. But Cole has secrets of his own, and if Ali isn’t careful, those secrets might just prove to be more dangerous than the zombies….
I wish I could go back and do a thousand things differently.
I'd tell my sister no.
I'd never beg my mother to talk to my dad.
I'd zip my lips and swallow those hateful words.
Or, barring all of that, I'd hug my sister, my mom and my dad one last time.
I'd tell them I love them.
I wish... Yeah, I wish.

Det er så anden gang at Gena Showalter er et fredagsønske (se første gang her) og jeg har endnu til gode at læse noget hun har skrevet. Men hendes bøger lyder virkelig spændende! Denne gang er det den klassiske Alice i Eventyrland blandet med zombier - og jeg kan virkelig ikke lide zombier, men jeg tror alligevel, at bogen er lige noget for mig. Og så synes jeg coveret er helt fantastiske! Det er måske ikke det smukkeste, jeg nogensinde har set, men det passer meget godt med den uskyldige Alice, der bliver smidt ud i en masse fare!

Alice in Zombieland udkommer d. 5. oktober og koster under 5 £ hos Amazon!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar