fredag den 11. januar 2013

Fredagsønske #34

Titel: Snow White Sorrow
Forfatter: Cameron Jace
Udgivelsesdato: Februar 2013

Hvad hvis alt du vidste om eventyr var forkert?

16-årige Loki Blackstar er ingen Prince Charming. Han mor er spøgelse og hans eneste ven er en rød Cadillac, der taler til ham gennem radioen. Han ligner en engel, men opfører sig som et fjols - ikke underligt at han er blevet forbudt adgang til Himlen, men det er det mindste af hans problemer. Han er nødt til at finde et job, så han kan betale for skolen og forsørge sig selv. Men Loki har en sjælden gave: Han er Drømmejæger - en af de få i verden, der kan jage og dræbe udødelige dæmoner i deres drømme, så de aldrig vågner igen.

Da Loki bliver sendt ud for at dræbe en 16-årig vampyrpige, som de lokale kalder Snow White Sorrow, bliver han trukket ind i en magisk, men farlig verden. De lokale mener at Snow White er monsteret. Den rigtige Snow White lever i ruinerne af et gammelt slot i en lille by. Hun beskrives som skræmmende smuk, forfærdelig fortryllende og ugudelig dejlig.

Loki finder en smuk monster-pige fyldt med raseri og smerte, der har en episk ufortalt historie at fortælle omkring ting som hvorfor brødrende Grimm ændrede eventyret, hvem den onde dronning egentlig er, hvor spejlet kom fra og hvem der besad det.

Snow White har slået alle ihjel, der har nærmet sig hendes slot, men af en eller anden grund lader hun Loki leve og hvisker to ord i hans øre - to ord, der vil ændre hans liv for evigt.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar