søndag den 22. december 2013

Gravid #2

Jeg ville egentlig have skrevet et indlæg omkring graviditetsgener, men det kommer lige til at vente lidt - jeg skal nemlig først lige finde ud af, helt præcist hvor store gener jeg har/får de næste par dage :P

Men så kunne jeg jo passende skrive et indlæg omkring penge babyting. Man skal jo bruge ufatteligt mange ting til sådan en lille størrelse - ting, som man ikke har på forhånd (...jeg har i hvert fald ikke). Barnevogn, lift, legetøj, sutter, tøj, autostol, puslekommode, vugge og så videre. Og det er virkelig dyrt! Producenterne ved jo godt, at de fleste af tingene er uundværlige og at vi nok skal købe det, uanset pris. Jeg har derfor søgt nettet tyndt efter sider med billige ting. Babysam er selvfølgelig en klassiker, men ofte er det de mere ukendte sider, der kører med gode tilbud og netop sådan en side er Lekmer.dk.

Lekmer.dk har alt både til moderen, til babyen og til de større børn - og så kører de med vilde tilbud i øjeblikket! (Jeg har personligt allerede ærgret mig gul og grøn over at have købt en radiostyret bil til min yngste søster, som jeg kunne have købt hos Lekmer.dk og sparet 150 kr.). 

Noget af det første jeg gør, når jeg finder en side, jeg ikke kender, er at tjekke den på Trustpilot.dk og også her stråler Lekmer.dk igennem. Med en rating på 8.1 ud af 10 må siden siges at virke troværdig og jeg er slet ikke i tvivl om, at jeg kommer til at bestille derfra. Den yngste søster har trods alt fødselsdag i slutningen af januar...

Kender I andre sider, hvor man kan købe billige ting til baby, for så må I meget gerne smide et link (og jeg kender godt til DBA.dk, mange tak) :D 

8 kommentarer:

 1. Det er sååååå dyrt at få baby!!! Men når jeg ser på T, så er han sq det hele værd ;)
  Dog - så var Amazon.co.uk min foretrukne, fx fåes lamaze legetøj noget billigere end i eksempelvis Babysam! eBay er også et hit, der synes jeg bare leveringstiden kan være en anelse lang...

  Pøj pøj - og jeg håber virkelig ikke at dine gener er alt for voldsomme!

  - Maj :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Uh, havde slet ikke overvejet Amazon - hvor dumt af mig! Tusinde tak for tippene! :D

   Slet
 2. Kære Sabina

  Håber at du kommer godt igennem både julen og resten af din graviditet. Husk nu at passe godt på dig selv og den lille ny bogorm. Bliv på sofaen og lad andre om det hårde (og det lette) arbejde, så du kan minimere generne. Og så ses vi til Marts - Det er en ordre, at du holder dig rask indtil da. ;)

  SvarSlet
  Svar
  1. Du er så sød! :D Jeg holder mig helt rask - intet kan holde mig fra Øen til marts ;)

   Slet
 3. Svar
  1. Tusinde tak og i lige måde. Håber du kom rigtig godt ind i 2014 :)

   Slet
 4. Riktig godt nytt år, Frk. Hyms. Mye av utstyret til baby er dyrt, det er sikkert og visst. Det jeg tenker er aller, aller viktigst dersom dere har og kjører bil er et godt og sikkert barnesete. Man kommer langt med klær, mat og kjærlighet i begynnelsen. Mitt tips må være å heller kjøpe lite utstyr i begynnelsen, det er ikke sikkert det er alt dere føler behov for. Kjøp heller ting etterhvert som dere ser at det trengs. Selv endte vi opp med flere ting vi aldri fikk bruk for, bare fordi jeg syntes det virket smart :O Hehe.

  Når det gjelder barneseter har dere en fantastisk dyktig dame i Danmark som driver Sikkerautostol.dk - Lena der kan alt som man noen gang behøver å vite om barn i bil.

  Jeg håper formen er god og at du kanskje gleder deg litt mer over den lille i magen nå. Les noen gode bøker nå, du har en tid foran deg hvor du kanskje heller vil bruke fritiden, når babyen sover, på å sove selv istedenfor å lese ;)

  Klemmer til deg fra Norge.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusinde tak, det er virkelig gode råd! Og sikke en lækker hjemmeside, den er helt sikkert anvendelig :)

   Det går meget bedre, især efter jeg kan mærke liv derinde ;)

   Rigtig godt nytår til dig også og tak for den skønne kommentar :)

   Slet