onsdag den 4. november 2015

Secret Santa 2015 - Startskuddet


Så er vi i gang! Jeg har netop sendt mails rundt til alle deltagere. Skulle I mod forventning ikke have modtaget en mail (og er I meldt som deltagere) eller mangler I oplysninger, så kontakt mig lige hurtigst muligt, så vi kan få orden på sagerne.

Anna har været så sød at komme med et lille tip, som hun mente kunne gavne alle deltagere - og jeg er helt enig!

"Hov! Kom lige i tanke om et tip der måske vil være værd at dele med de andre deltagere. På gul og gratis har de en service sammen med Post Danmark der gør det billigere at sende pakker (tror det koster mellem 10 og 20 kr mindre end hvis du køber portoen andre steder). De kalder det G-porto"

Det er værd at have med i sine overvejelser, for bogpakker er desværre ikke de billigste at sende :)

Rigtig god fornøjelse med at finde den helt perfekte gave til jeres tildelte makker. Jeg glæder mig til at følge med efterhånden som gaverne bliver både sendt og modtaget - og selvfølgelig også til at både sende og modtage selv :)

6 kommentarer:

 1. Åhh æv - glemte helt at sende den mail med tilmelding.. Så må jeg vente til næste år.. Håber at I alle får de sødeste og hyggeligste hemmelige julemænd :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Mange tak :) Og ja, du må være med næste år :)

   Slet
 2. Ååååh, det er bare SÅ hyggeligt det her. Elsker at gå og gruble og tænke over den HELT perfekte gave til modtageren. Og heldigvis har jeg været heldig med mine tidligere hemmelige julemænd, der har gjort det samme. <3 Er spændt på at se hvem jeg har fået i år. :D

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er nemlig ekstra fantastisk når folk virkelig lægger tanker og sjæl bag gaverne. Jeg glæder mig virkelig også til både at sende og modtage :D

   Slet