tirsdag den 1. maj 2012

"Blod og krom" - Robert Muchamore

Titel: Blod og krom
Forfatter: Roberth Muchamore
Serie: CHERUB #11
Forlag: Phabel
Sider: 333
Sprog: Dansk
Bedømmelse: 4/5

SPOILER ALERT

Læs først: Ilddåb, Narkobaronen, Arizona Max, Dødsstødet, Dommedagskulten, Dyregalskab, Faldne engle, Bandekrig, Søvngængeren og Generalen.

De fleste cheruber har en fortid, de ikke har lyst til at tænke på. For Dante Scott er det umuligt ikke at tænke på det, eftersom han stadig har mareridt om den nat, hvor stort set hele hans familie blev brutalt skudt ned af Føreren, lederen af rockergruppen Brigands MC. Han blev aldrig straffet for forbrydelsen og Dante ønsker intet mere end at få hævn. En mission i CHERUB giver ham mulighed for at komme tæt på gruppen igen, da han, James og Lauren skal afsløre en våbensmugling som man antager at Brigands MC står bag.

Denne bog er delt i to, hvor man først får indblik i Dantes historie og derefter vender tilbage til James og selve missionen.
James er nu 16 år og ønsker sig en motorcykel, hvilket passer glimrende til denne mission. Men han opdager hurtigt at det ikke altid er en dans på roser at køre med en flok rockere.
Robert Muchamore leder læseren ind i en rockerverden, der ikke helt stemmer overens med mine fordomme. Her kommer han nemlig omkring den mere menneskelige side, så det hele ikke er så sort/hvidt. Han er en absolut fantastisk forfatter.

James er mere pigeglad end nogensinde og hans ego er kæmpestort. Men alligevel er han en fantastisk hovedperson og man kan ikke andet end at holde af ham, fordi han er så menneskelig og nem at relatere til, præcis som de andre personer i CHERUB-bøgerne.

1 kommentar:

  1. Åhh hvor dejligt - må jeg lige lægge nogle bestillinger ind også? Laughs. Vi har været i London, men da vi kun skulle være der i fire dage, pakkede vi kun i små håndbagager - med andre ord, ikke plads til så mange bøger som jeg godt kunne tænke mig. Jeg fik 5 eller 6 bøger med hjem, så det var slet ikke nogen skidt fangst, men at kunne fylde en bil til bristepunktet - oh what a dream. =D

    SvarSlet